Eu nu le am nici cu una, nici cu cealaltă. Iar raționamentul este următorul: fusta mini se ridică pe șolduri (AICI am dezbătut mai mult), iar decolteul – cum să zic? – mă inhibă 😁. Îmi plac femeile care poartă fustă mini, cât și acelea care poartă decolteu. Ce mă deranjează este când se întrece limita decenței. Pentru că sunt femei care le combină. Iar atunci, din sexi, se transformă în vulgare. Măcar de ar pune un șal, o eșarfă ceva în partea de sus.

De asemenea, mai am o problemă cu tocurile. De fapt, exclud stiletto la o fustă mini. Un toc micuț, comod, mai merge. Hai să zicem că seara, în funcție de eveniment (singurul ar fi într-un club), se poate sări peste regula asta și tocul cui este potrivit (oarecum).

Fusta de tip A

Este singura care avantajează cam orice femeie. Chiar și pe aceea care are un trup mai rotunjor. Deci chiar și pentru mine, în ideea că nu se ridică atât de mult când merg. Fusta mini a fost întotdeauna foarte apreciată de creatorii de modă. Prin urmare, o recomand și eu, cu respectarea regulii menționate în titlu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ