Acasă Descopera Cultura generala TESTUL DE LUNI: Facem pariu că îți ies 10 din 10?

TESTUL DE LUNI: Facem pariu că îți ies 10 din 10?

4
TESTUL DE LUNI: Facem pariu că îți ies 10 din 10?

I am not a Monday person. Nu-mi place deloc ziua asta, pentru că vine după weekend și duminică seara se întâmplă întotdeauna să am inspirație și să scriu (încă lucrez la carte, n-am renunțat, să știți 😊), dar și pentru că, la serviciu, este cea mai aglomerată zi din săptămână. Așa că încerc să o fac cât mai plăcută.

Mi s-a reproșat că acestea nu sunt teste de cultură generală. Corect, nu toate conțin întrebări la care trebuie să cunoști neapărat răspunsul. Dar nu-i așa că tot îți vine să le faci? Măcar așa, pour l’amusement. Că doar suntem pe un “tărâm” online și ne permitem să nu fim serioși întru totul :).

Articolul precedent Ori porți mini, ori porți decolteu. Amândouă, niciodată.
Articolul următor PRIMĂVARA 2018: Bye-bye balerini, welcome mocasini!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!