Ați ciocnit ouă, ați mâncat pască, ați băut vin?

Bun, gata cu leneveala, că am început munca 😁. Repet, ca la fiecare test, nu vă grăbiți. Sunt întrebări ușoare. Fiți pe fază, în curând voi avea o statistică la răspunsuri :). Nu vă panicați, nu vă fac publică identitatea; e doar o curiozitate, să vedem câte persoane greșesc la o singură întrebare :).

PS: La finalul testului intrați AICI – pentru verbul ”a crea”, de exemplu, dar și pentru altele, precum și AICI, în caz că ați ratat testul de săptămâna trecută.

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ