Acasă Descopera Cultura generala Testul de luni este aici! Eu ți-am pregătit 10 întrebări, dar tu știi cele 10 răspunsuri?

Testul de luni este aici! Eu ți-am pregătit 10 întrebări, dar tu știi cele 10 răspunsuri?

9
Testul de luni este aici! Eu ți-am pregătit 10 întrebări, dar tu știi cele 10 răspunsuri?

Iar se vor găsi persoane care vor spune că acestea nu sunt întrebări de cultură generală. Doar n-oți vrea întrebări de genul ”Care e capitala Angliei?”, ca la balul Bobocilor, nu? 🙂

De fiecare dată când vă veți testa cunoștințele, creierul se dezvoltă. George Loewenstein spune că, pe măsură ce căpătăm informație, suntem din ce în ce mai predispuși să ne concentrăm pe ceea ce încă nu știm. Cel ce știe capitalele a 15 state din 50 se poate simți mândru de cunoștințele sale. Dar cel care știe 47 dintre ele poate fi mai înclinat să se focalizeze pe necunoașterea celor trei capitale.

Articolul precedent Desertul preferat al lui Ludovic al XIV-lea: Portocale învelite în caramel
Articolul următor Lecția de gramatică: ”vreo” sau ”vre-o”?; ”vreun” sau ”vre-un”?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!