Acasă Carti Carti dezvoltare personala Test de CULTURĂ GENERALĂ: Răspunzi corect la toate cele 10 întrebări?

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Răspunzi corect la toate cele 10 întrebări?

4
Test de CULTURĂ GENERALĂ: Răspunzi corect la toate cele 10 întrebări?

Sunt întrebată, din când în când, care este scopul acestor teste. Lor li se pare ciudat că în fiecare luni public un test de gramatică, de cultură generală sau unul just for fun, iar mie mi se pare ciudat că lor li se pare așa ciudat :). Nu am scopuri ascunse, stați calmi. Așa cum anumite persoane au contribuit de-a lungul anilor la dezvoltarea și evoluția mea, la fel încerc să-mi aduc și eu contribuția pentru alții. Dacă pot face ceva oricât de mic pentru educație, ei bine, oricând am să mă bag. În plus, și eu învăț lucruri noi în continuare. O clipă nu renunț la învățat. Știți, Platon spunea așa: ”Începutul este partea cea mai importantă a unei lucrări”, iar chinezii au și ei vorba lor: ”O călătorie de mii de kilometri începe cu un singur pas”. Indiferent ce vrei să faci în viață, fă un prim pas. Mai devreme sau mai târziu ajungi la destinație :).

PS: Dacă ați ratat testul de gramatică de săptămâna trecută, treceți prin el, vă ia doar câteva minute la cât este de simplu ;).

Articolul precedent Filmul de weekend: Discursul Regelui
Articolul următor Tu știi ce-și doresc bărbații la o primă întâlnire?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!