Acasă Moda PRIMĂVARA 2018: Bye-bye balerini, welcome mocasini!

PRIMĂVARA 2018: Bye-bye balerini, welcome mocasini!

0
PRIMĂVARA 2018: Bye-bye balerini, welcome mocasini!

Chiar mi se luase de ei. În plus, nici nu mă avantajează, din cauza faptului că majoritatea balerinilor nu au niciun pic de toc. Într-adevăr, erau foarte comozi şi îi puteai purta cu absolut orice: fustă, blugi, rochie lungă, rochie scurtă, pantaloni scurţi etc. Însă tot pe comoditate se merge şi în acest an. De aceea, nici pantofii stiletto nu mai sunt la modă. Sau alţi pantofi cu tocuri foarte înalte. Pesemne că femeile țin mai mult la sănătate decât la frumusețe:). 

Mocasinii sunt piesa de rezistenţă pentru 2018. Au apărut în anii ‘70, când au devenit tot mai populari, iar de atunci apar periodic pe podiumuri. Au fost împrumutați de la bărbați, ce-i drept, dar ce contează? 🙂

Sunt mult mai lejeri decât balerinii, asta şi datorită materialului moale din care sunt făcuţi. Nu vor putea înlocui niciodată pantoful cu toc, asta clar. Pentru că tocurile îți oferă o eleganță deosebită. Însă mocasinii reprezintă cea mai bună variantă atunci când dorești un outfit casual și nu numai.

Mocasini vs loaferi

Înseamnă același lucru, însă există o diferență între cele două perechi de încălțăminte. Primii sunt fără șiret și au o talpă moale și flexibilă. Ceilalți au talpa rigidă, formată din lemn sau din piele, dar și un toc de doi centimetri. Mocasinii pot fi purtați cu orice, oferind un streetstyle, iar loaferii sunt ceva mai eleganți și îi poți purta chiar și la costum.

Articolul precedent TESTUL DE LUNI: Facem pariu că îți ies 10 din 10?
Articolul următor Lecția de gramatică: Când scriem niciun/nicio dezlegat
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!