Chiar mi se luase de ei. În plus, nici nu mă avantajează, din cauza faptului că majoritatea balerinilor nu au niciun pic de toc. Într-adevăr, erau foarte comozi şi îi puteai purta cu absolut orice: fustă, blugi, rochie lungă, rochie scurtă, pantaloni scurţi etc. Însă tot pe comoditate se merge şi în acest an. De aceea, nici pantofii stiletto nu mai sunt la modă. Sau alţi pantofi cu tocuri foarte înalte. Pesemne că femeile țin mai mult la sănătate decât la frumusețe:). 

Mocasinii sunt piesa de rezistenţă pentru 2018. Au apărut în anii ‘70, când au devenit tot mai populari, iar de atunci apar periodic pe podiumuri. Au fost împrumutați de la bărbați, ce-i drept, dar ce contează? 🙂

Sunt mult mai lejeri decât balerinii, asta şi datorită materialului moale din care sunt făcuţi. Nu vor putea înlocui niciodată pantoful cu toc, asta clar. Pentru că tocurile îți oferă o eleganță deosebită. Însă mocasinii reprezintă cea mai bună variantă atunci când dorești un outfit casual și nu numai.

Mocasini vs loaferi

Înseamnă același lucru, însă există o diferență între cele două perechi de încălțăminte. Primii sunt fără șiret și au o talpă moale și flexibilă. Ceilalți au talpa rigidă, formată din lemn sau din piele, dar și un toc de doi centimetri. Mocasinii pot fi purtați cu orice, oferind un streetstyle, iar loaferii sunt ceva mai eleganți și îi poți purta chiar și la costum.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ