Acasă Arhiva De unde ne cumpărăm cărți online? Elefant și Libris au cele mai avantajoase prețuri

De unde ne cumpărăm cărți online? Elefant și Libris au cele mai avantajoase prețuri

0
De unde ne cumpărăm cărți online? Elefant și Libris au cele mai avantajoase prețuri
De unde ne cumpărăm cărți online. Elefant și Libris au cele mai avantajoase prețuri

De multe ori, prefer să cumpăr cărțile din magazine (Diverta/ Cărturești) pentru că sunt mult mai sigură că acea carte va ajunge la mine. 

De unde ne cumpărăm cărți online?

După un proces îndelungat de pipăit, mirosit, holbat, pus la marinat, sunt absolut sigură dacă vreau acea carte. Câteodată, mă uit pe fiecare raft, iar una anume îmi sare în ochi (după culoare, că am 5 ani) și așa mai departe.

Dar comanda online este foarte practică  și ușpr de realizat, de aceea, din experiența mea și a altora, vom lua principalele site-uri de cărți și le vom analiza puțin.

  • ELEFANT.RO care este, momentan, preferatul meu, locul de unde am luat mereu cărți (și altele, fiind un ”mall” virtual, însă nu mai are pick-up point în Craiova) a avut multe avantaje: prețuri accesibile, cu reduceri constante, un pick-up point de unde puteam lua comanda, astfel nu mai plăteam curierul, cât și site-ul în sine, care este ușor de navigat și lizibil.
  • LIBRIS.RO avantajul suprem al acestui site este transportul gratuit, la o valoare de cel puțin 50 de lei, transportul este rapid, prin Cargus (depinde de fiecare ce experiență are cu Cargus).
  • CARTURESTI.RO de unde încă nu am comandat, însă magazinele sunt superbe, pe lângă faptul că au o gamă vastă de cărți, au ceaiuri, cadouri, și multe alte surprize pentru cititori. La fel, site-ul este primitor, cu multe promoții, și mult mai organizat, fiind axat doar pe domeniul cititorilor.
  • CARTEPEDIA.RO un site foarte detaliat și explicit, unde poți vorbi oricând cu operatorii de acolo despre recomandări și diverse informații, este un site cu aer tineresc, proaspăt, care de asemenea, are tot ce trebuie și este foarte organizat.
  • HUMANITAS.RO pe front page sunt foarte multe informații, sincer, m-am pierdut vreo oră și ceva să le analizez pe toate, nu într-un sens rău. Au secțiuni de evenimente, bestselleruri, e-books, cadouri, listate frumos, prin urmare, pe lângă comenzi, poate fi și informativ, câte-un articol, câte-un eveniment, ceva care să te atragă.

Elefant și Libris au cele mai avantajoase prețuri

Ca și prețuri însă, ar fi trebuit să fac un poll, însă mereu mi s-a părut că Elefant și Libris au avut cele mai accesibile prețuri, însă depinde de fiecare carte, editură, și așa mai departe.

Voi de unde vă luați cărțile? J

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!