Transport GRATUIT la ORICE comandă pe Libris
Transport GRATUIT la ORICE comandă pe Libris

Libris le oferă tuturor pasionaților de cărți o mică surpriză. Până pe 11 august, orice comandă realizată pe site-ul libris.ro beneficiază de transport gratuit, oriunde în România!

Consultă AICI oferta Libris pentru a vedea dacă găsești cărți care te-ar putea interesa.

Fie că faci o comandă de 10 RON, de 20 RON, de 100 RON sau de 1.000 RON, de fiecare dată vei beneficia de gratuitatea transportului, ceea ce reprezintă un avantaj important pentru cei care nu dispun de o situație financiară grozavă, dar care doresc să citească.

libris.ro%20

Transport GRATUIT la ORICE comandă pe Libris

Libris este una dintre cele mai mari librării online, devenind un brand important în România datorită calității serviciilor pe care le oferă.

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ