Acasă Sanatate Educatie sexuala De unde vine nevoia de sex la femei și bărbați

De unde vine nevoia de sex la femei și bărbați

0
De unde vine nevoia de sex la femei și bărbați
sursa foto: http://cdn.skim.gs

Dorința de sex este o necesitate fiziologică la fel ca și nevoia de mâncare sau somnul, însă această dorință vine din locuri diferite ale organismului la femei și bărbați. De asemenea și orgasmul tău este diferit de al lui pentru că acest reflex sexual se duce pe alte căi neuronale.

Bărbații se gândesc mereu la sex?

De ce trebuie sa îi înțelegem pe bărbați atunci când pare că se gândesc mereu la sex? Pentru că, de fapt, ei nu se gândesc la sex, ci este o nevoie care vine în mod fiziologic perfect normal. Iată și explicația pentru care este absolut necesar să ne înțelegem bărbații când au nevoie de noi fără să îi considerăm disperați: La fel cum noi ovulăm în fiecare lună, fix așa se întâmplă și în aparatul genital masculin, doar că la o viteză mult mai mare, are loc spermatogeneza în testicule iar ele se umplu practic cu celule sexuale masculine care pot trăi acolo maxim o lună. Ce să facă atunci când acestea trebuie eliminate? Ei bine, este chiar o senzație dureroasă la nivelul testiculelor datorată nevoii de a elimina ceea ce s-a acumulat acolo tocmai de aceea este obligatoriu să se rezolve rapid problema.

Deși factorii psihici joacă, de obicei, un rol important în actul sexual masculin și, de fapt, îl pot iniția, activitatea creierului nu este necesară pentru desfășurarea sa și chiar finalizarea sa, deci orgasmul masculin.

Eh, atunci când trecem să vorbim despre nevoia de encefal în actul sexual din perspectiva femeii, la ea este imperios necesar ca factorii psihici să o influențeze pozitiv, în sens sexual pentru ca ea să ajungă la împlinirea supremă și anume orgasmul feminin.

Și femeile au nevoie de sex

Dragilor, dacă nevoia de sex la noi nu se resimte din cauza ovulației, nu înseamnă că la noi nu este la fel de viscerală problema. Astfel că efectele lipsei unei vieți sexuale se resimt chiar asupra sănătății fizice, dar mai ales psihice pentru că integrarea actului sexual la femeie se face la nivelul creierului, spre deosebire de cel masculin, care rămâne în partea spinală(în măduva spinării –  inconștient). Ba mai mult decât atât probleme pe care le poți căpăta odată cu abstinența sexuală pot deveni chiar de natură patologică.

Este o vorbă celebră care circulă în popor și pare să se aplice atunci când este vorba despre o femeie nervoasă care sună cam urât( femeie ne…), însă este completamente validă. Așa că nu fugi de sex, sexul este frumos, dar mai ales necesar, atât pentru tine cât și pentru el. Păstrează echilibrul, o să te simți mult mai bine dacă îți eliberezi energia sexuală, iar tu știi că o femeie împlinită și mulțumită este o femeie frumoasă pentru că frumusețea vine din interior. Fii frumoasă!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!