Eu nu știu să aștept reducerile. Când văd ce prețuri au acum cărțile pe care le-am luat în urmă cu doar câteva săptămâni mă oftic tare. Iar acum am pus pe listă cărți pe care le doream, dar le tot lăsam pe lista de așteptare.

 VEZI AICI CE REDUCERI SUNT LA elefantFEST

Pe lista mea de cărți de citit într-o viață se află și următoarele. Azi m-am oprit la câteva cărți din categoria TOP 10+ de la Polirom. Am auzit foarte multe despre Oscar Wilde și sunt curioasă despre binecunoscutul “Portret”.  Costă doar 15 RON, așa că nu aveam cum să nu comand.

COMANDĂ AICI PORTRETUL LUI DORIAN GREY

O altă carte pe care o doresc – recunosc, tot din auzite, adică în urma multiplelor păreri ale cititorilor din grupul iCarte, iParte – este a lui George Orwell, “1984”. Și aceasta la 17 RON. 

COMANDĂ AICI O MIE NOUĂSUTE OPTZECI ȘI PATRU

Iar dacă tot am scris de Orwell, rămân la el și merg mai departe cu “Ferma animalelor”, care are prețul de numai 13 RON! Nu ai cum să nu profiți de așa oferte. 

COMANDĂ AICI FERMA ANIMALELOR

Din aceeași categorie avem și cartea “Șoareci și oameni”. Nu am citit nimic de John Steinbeck până acum, dar aș începe cu aceasta. Costă doar 13,97 RON.

COMANDĂ AICI ȘOARECI ȘI OAMENI

Iar ultima carte comandată este scrisă de scriitorul meu preferat, F.M. Dostoievski. Așa cum mi-am propus, îi voi citi întreaga operă. Nu mă grăbesc cu asta, pentru că vreau să mă bucur în tihnă, pe îndelete, dar zic să am toate cărțile sale în biblioteca mea. De data aceasta, am ales “Demonii”, care e la prețul de 21 RON.

COMANDĂ AICI DEMONII LUI DOSTOIEVSKI

Spor la citit și la cumpărături! Profitați cât puteți de ofertele editorurilor. Eu sunt de serviciu sătpămâna aceasta și vă țin la curent cu ce mai apare ;). 

Articolul precedentElefantFEST | A început cel mai mare târg de carte!
Articolul următorelefantFEST | Ultima zi de reduceri: Ce poți găsi la Raftul Denisei
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here