În perioada 27-31 mai, cei de la Elefant organizează elefantFest, unde sunt așteptați peste un milion de cititori din toată țara.

Târgul se desfășoară exclusiv online, iar pasionații de lectură au acces la peste 50.000 de titluri în limba română și peste 600.000 în limba engleză. De asemenea, sunt și foarte multe noutăți, iar editurile care participă au și ele surprize pentru cititori.

 VEZI AICI TÂRGUL DE CARTE PE ELEFANT 

De la acest târg nu vor lipsi nici lansările de carte, chiar dacă acestea vor avea loc online. Acum aproximativ o oră s-a lansat volumul ”Isus al meu”, semnat de Gabriel Liiceanu, unul dintre cei mai importanţi autori de „literatură personală“.

Nu mai puțin de 40 de edituri românești participă la Târgul de Carte organizat de cei de la elefant.ro. Fiecare editură beneficiază gratuit de un stand digital, cât și de suportul în ceea ce privește marketingul oferit de cei de la Elefant pe toată durata evenimentului.

Un alt lucru special pentru iubitorii de lectură este faptul că aceștia  au posibilitatea de a achiziționa cărți cu autograf de la scriitorii preferați.

Din ce am observat până acum, sunt reduceri faine la editura Curtea Veche, mai ales la cărțile de dezvoltare personală. Dacă nu le aveți încă în bibliotecă, puteți profita pentru a le comanda acum.

 VEZI AICI REDUCERILE LA CĂRȚILE DE LA EDITURA VECHE 

De asemenea, HUMANITAS, editura mea preferată din toate timpurile :), are reduceri la cărți și las mai jos linkul de unde puteți comanda. De exemplu, ”Minciuni pe canapea” este o carte pe care încă nu am citit-o și nu o am în biblioteca mea, deși Irvin D. Yalom este unul dintre autorii mei preferați. Tot la Humanitas am găsit și cărți la 13 RON, cum ar fi ”Oscar și Tanti Roz”, o carte despre care am povestit și eu într-un vlog AICI.

 VEZI AICI REDUCERILE LA CĂRȚILE OFERITE DE HUMANITAS

Nu în ultimul rând, pentru pasionații care adoră să citească în liba engleză, elefantFest găzduiește și un stand internațional de carte în limba engleză, editată de case celebre precum DK, Penguin Books sau Random House.

Vă ținem la curent cu ce mai apare. Spor la cumpărături și la citit! 😉

Articolul precedentRecenzie ”Proiectul Rosie” de Groeme Simsion
Articolul următorelefantFEST | Ce cărți am comandat de la Târgul de Carte
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here