Acasă Arhiva elefantFEST | Ultima zi de reduceri: Ce poți găsi la Raftul Denisei

elefantFEST | Ultima zi de reduceri: Ce poți găsi la Raftul Denisei

0
elefantFEST | Ultima zi de reduceri: Ce poți găsi la Raftul Denisei

Azi este ultima zi de elefantFEST. Așa cum spuneam AICI, săptămâna aceasta a avut loc cel mai mare Târg de Carte online, organizat de cei de la Elefant. 

Și sunt sigură că știți Raftul Denisei. Sunt cărțile acelea superbe de la editura Humanitas :). Am mai zis prin vloguri că eu sunt mare fan, dar vânez reducerile care apar la ei, pentru a lua cărțile preferate la prețuri decente.

VEZI AICI CE REDUCERI SUNT LA HUMANITAS

Reducerile au fost zilnic la toate cărțile, iar pentru astăzi m-am oprit la Raftul Denisei pentru că le ador. Coperțile, așezarea în pagină, scrisul, corectura, culoarea albă ă a paginii, nu am niciun reproș în ceea ce privește cărțile din această categorie. ”Minciuni pe canapea” este o carte foarte cunoscută și am comandat-o pentru câștigătoarea ultimului concurs din iCarte, iParte. Are prețul de 27 RON.

CUMPĂRĂ DE AICI MINCIUNI PE CANAPEA

O altă carte care mi-a atras atenția aparține scriitorului Mo Yan, despre care am povestit AICI într-un vlog. Una dintre cărțile sale este în categoria Raftul Denisei – Un lup atârna în cais, cu capul în jos.

CUMPĂRĂ DE AICI ROMANUL SCRIS DE MO YAN

Kate Morton este, de asemenea, una dintre scriitoarele care a devenit preferată și m-a cucerit cu prima carte pe care i-am citit-o, ”Casa de lângă lac” (vlogul AICI). Am văzut că este la reducere ”Grădina uitată” despre care am citit multe păreri pozitive. Prețul acesteia este de 27 RON.

CUMPĂRĂ DE AICI GRĂDINA UITATĂ, DE KATE MORTON

Încă o carte minunată m-a făcut să dau click, care este la prețul de doar 21 RON. Este vorba despre romanul ”Laur”, scris de Evgheni Vodolazkin, care a devenit raăpid bestseller și este considerat o capodoperă a literaturii ruse actuale.

CUMPĂRĂ DE AICI ROMANUL LAUR

Am ales doar câteva cărți, dar la Raftul Denisei o să găsiți mai multe. Reducerile sunt pornesc de la 17% și continuă chiar până la 45%. Astăzi este ultima zi de reduceri de la elefantFEST, așadar sugerez să aruncați un ochi și să vedeți cu ce vă puteți îmbogăți biblioteca ;).

VEZI AICI CE REDUCERI SUNT LA RAFTUL DENISEI

Articolul precedent elefantFEST | Ce cărți am comandat de la Târgul de Carte
Articolul următor Pe meleaguri românești: Piatra Craiului
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!