Acasă Carti Carti dezvoltare personala Flirtul, o regulă a seducției!

Flirtul, o regulă a seducției!

0
Flirtul, o regulă a seducției!
Sursa foto: 98palms.com

Vă mai aduceți aminte de vremea în care primeați bilețele sau scrisori de dragoste, multe dintre ele parfumate? Se întămpla, în urmă cu vreo 15 ani. Între timp, au apărut mesajele, email-urile, telefoanele, Messengerul, şi dragostea a evoluat odată cu tehnologia. Simțămintele nestăvilite ale pretendentului la inima voastră au venit, cel mai probabil, prin SMS, pentru cele a căror vârstă se învârte pe la 25 de ani, aşa.

Nu cunoaşteți situațiile delicate în care firul telefonului fix de acasă nu era suficient de lung pentru a vă putea refugia în camera de alături, departe de urechile bine antrenate ale părinților. Face parte din arta flirtului, pentru că da, flirtul este considerat o artă.

Abilitatea de a flirta oferă anumite avantaje clare în situațiile în care şansele par inexistente. Cei mai mulți spun că flirtul, ca şi frumusețea, e o atitudine. Încredere, entuziasm, optimism. Sună a lozincă, dar experții spun că funcționează. Dacă sunteți constiente de propriile atuuri şi vă asumați oarece riscuri, drumul către bine va beneficia de o scurtătură.

Vânător și vânat

Atât femeile, cât şi bărbați flirteză. Unii au dezvoltat chiar o pasiune pentru această acțiune. Le place faptul în sine şi atât, totul se rezumă la asta, chiar dacă, în esență, flirtul este despre relații, despre cum să „agăti” ce îți place, despre cum ajungi să o cunoşti pe vecina de la 3, pe care o urmăreşti de vreo jumătate de an.

Felul în care vrei să cucereşti face diferența, indiferent că eşti femeie sau bărbat. Recunosc, eu am testat mai multe variante, atât ca vânător, cat şi ca vânat. Îmi plac ambele posturi, te ajută să îți testezi limitele, să îți cunoşti calitățile, să te descoperi, să te redescoperi şi, într-un final, poate chiar ajungi la fericire într-o relație construită chiar de la masa flirtului.

Şi pentru că am testat mai multe variante, aşa cum spuneam mai sus, prefer contactul fizic. Ochii spun destul încat să îți dai seama dacă e treabă bună sau nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!