AcasăLifestyleFraților, ce spun femeile voastre de acasă? Ah, nu aveți, pardon...

Fraților, ce spun femeile voastre de acasă? Ah, nu aveți, pardon…

Published on

spot_img

Oglinzile mincinoase în care se admiră caraghioșii umflați cu steroizi! Fraților, ce spun femeile voastre de acasă? Ah, nu aveți, pardon…

Că faci sport este una. Susțin, îndemn, practic. Dar, să cazi în penibil, e cu totul altceva. Cu toții vrem să avem trupurile sculptate, armonioase, fără grăsime, fără țesut adipos, dar ne vrem și sănătoși, nu? Atât fizic, cât și mental. Să tot fie câțiva ani de când fac potecă prin sălile de sport, timp în care m-am lovit, deseori, de acei masculi, care se cred feroce, umflați cu steroizi, care nu mai pot de al lor drag și se admiră în fiecare oglindă din sală, momente surprinse în cele mai fierbinți selfie-uri.

Capul mic, părul foarte scurt, tuns numărul 1, și el mic de înălțime, ceafa lată, că nu se poate altfel, umerii de două ori mai lați de cât ar fi normal, picioarele definite, e drept, dar deformate de substanțe și explozia mușchiului, fesierii tari, cât două nuci (hello, nu ești femeie!), mijlocul subțire, ca de viespe, și, de la pectorali în sus, vine explozia! Este superb, sunt sigură că l-ați întâlnit și voi printre fiare și oglinzi. Da, știu, mai mult la oglinzi, pentru că nu poate rata momentul în care a mai pus o greutate pe bara de 20 de kilograme, în total vreo 120 de kilograme, cu care face îndreptări ( niște exerciții pentru mușchii fesieri și picioare). Trebuie să vadă „fraierii” ce puternic sunt… Doamne!

El nu e singur, mai are un camarad sau, poate, doi, că ei așa umblă, în gașcă de tovarăși, că altfel, nu au cum să facă pozele. O mână nu e de ajuns pentru greutățile cu pricina.
În fine, cam ăsta este mecanismul lor. Vin la sală, fac 2-3 grupe de mușchi, 2-3 exerciții pentru fiecare grupă și gata. În 30 de minute e treaba gata, avem vreme pentru poze! Și dacă mai sunt și „puicuțe” prin sală, e treaba și mai bună. Păi, la așa fizic, crezi că nu vom fi admirați, după care, băgați în seamă? Cum cine? Noi, masculii, că doar nu vrei să mergem noi la ele!

Dar, ei ca ei, cum spuneam, prea puțini neuroni chiar și pentru căpșorul ăla mic pe care l-am menționat mai sus. Dar tu, femeie, îți place să ții un dulap în brațe care nici nu te poate cuprinde complet, că nu-i dau voie mușchii? Doamne, în ce lume trăim! Mai tăiați din ei, că noi, ăștia altfel, ne sufocăm!

Sursa foto: bodybuilding.com

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...

Test de CULTURĂ GENERALĂ | Faci 10/10?

Săptămâna nu ar putea începe mai bine și mai plăcut fără un test de...

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă

Asediul nesfârșit al generalului Cultură 👩🏻‍🎨 a luat sfârșit. Dar n-ați scăpat. Lansez un...
error: Content is protected !!