Acasă TOP Retragerea „Căpitanului” Francesco Totti. Am plâns și eu!

Retragerea „Căpitanului” Francesco Totti. Am plâns și eu!

0
Retragerea „Căpitanului” Francesco Totti. Am plâns și eu!
Sursa foto: Paolo Bruno/Getty Images

Retragerea „Căpitanului”! 28 Mai – Roma, în lacrimi! Legenda Francesco Totti se înclina în fața fanilor pentru cei 28 de ani de iubire necondiționtă. Am plâns și eu!

Nu am fost suporter Francesco Totti niciodată, nici măcar AS Roma. Am simpatizat întotdeauna cu rivalele, dar valoarea și talentul nu țin nici de afinități, nici de preferințe, de nimic. „Legenda Romei” s-a retras după 28 de ani în care a îmbrăcat un singur tricou.

28 Mai, AS Roma-Genoa, pe un Stadio Olimpico inundat în lacrimi, a fost cea mai neagră zi pentru suflarea giallorossa. Legendarul Totti avea să își agațe ghetele în cui. „Totti este Roma”, cu acest mesaj a fost întâmpinat „Il Capitano”. Bineînțeles, a fost unul dintre ele. Finalul partidei a adus sfârșitul agoniei. Am văzut ceva unic, cuvintele, oricum le-aș alege, nu pot descrie acele imagini care îți făceau pielea de găină și-ți umezeau ochii de-a binelea. După ce a făcut turul stadionului, și-a aplaudat fanii, s-a înclinat în fața lor și le-a mulțumit cu mâna pe inimă, a urmat discursul, scris de soția lui.

“Mulțumesc Roma. Un moment greu, care a venit acum, și-mi apasă pe umeri. Îmi place să cred că a mea carieră va deveni pentru voi o poveste de spus. S-a terminat definitiv. Mi-am îmbrăcat tricoul pentru ultima dată. Mă cuprine frica acum. Și nu este aceeași teamă pe care o aveam când eram în fața porții și trebuia să marchez golul victoriei.

Să fiu căpitanul aecestei echipe a fost o onoare. Sunteți și veți fi mereu viața mea. Inima mea va fi mereu cu voi. O să ajung acasă și voi plânge mult, ca un copil. Acum, eu am nevoie de voi. Sunt fericit că v-am oferit 28 de ani de iubire. Vă iubesc!”, acestea au fost cuvintele lui Totti în fața propriilor suporteri, suporteri care nu se puteau opri din plâns.

Repet, și eu am plâns, și nu aveam nici cea mai mică legătură, și nici nu sunt foarte sensibilă la chestii de genul. Azi l-am revăzut pe Totti, când a primit un premiu pentru întreaga activitate. Așa mi-am amintit de el și am vrut să vă povestesc și vouă, deși sunt sigură că unii dintre voi ați văzut deja imaginile despre care am scris mai sus. Au fost emoționante, merită un replay!

Sursa foto: Paolo Bruno/Getty Images

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!