În orice poziție

3
128332__mood-girl-boy-man-love-couple-love-silhouette-sky-background-wallpaper_p

mă aplec spre tine și observ
că ai pus geană pe geană.
eu îți sărut pleoapele,
tu îmi mângâi în somn coapsele

ori visezi, ori te prefaci
cum o fi, îmi placi.
când îmi rostești numele în șoaptă
eu îți ating buzele îndată.

mă cuprinzi cu un suspin,
eu te legăn c-un sărut fin.
ți-aș cânta dulce,
dar nu știu unde somnul te duce.

şi uite-aşa trece noaptea,
fără lună, fără stele.
tu mă iubești, fără discuție,
în absolut orice poziție.

Nu știu câtă logică are, este prima poezie pe care o scriu, mi-a venit așa, deodată, să-ncerc, doar am așezat cuvintele. Cine are talent la scris poezii, vă rog să-mi spuneți o părere :).

Articolul precedent Prima iubire. O uiţi de tot sau mai rămâne ceva în suflet?
Articolul următor Departe ești…
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

3 COMENTARII

  1. La sincer vorbind nici nu prea este asupra a ce de dat cu parerea. Aceasta scriere se poate de comparat cu o pictura a unui copil din scorile primare care abia a luat pensula in mina (desigur raportat la virsta respectiva). Artistic nu are nici o valoare aceasta „poezie”, totusi este ceva in care ti-ai pus timpul si (poate) inima si sunt sigur ca sunt multe persoane care s-ar recunoaste si ar avea placere sa citeasca. Pe de alta parte, daca spui ca e prima ta poezie, atunci nu e chiar asa rau, pot spune ca erau acolo cite ceva chiar interesant :D, succese in continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!