Acasă Educatie Frumusete Inspiră-te din secretele de modă ale franțuzoaicelor!

Inspiră-te din secretele de modă ale franțuzoaicelor!

0
Inspiră-te din secretele de modă ale franțuzoaicelor!
Sursa foto: simpleluxeliving.com

Clasic, relaxat și fără griji – astfel este caracterizat stilul vestimentar franțuzoaicelor. Doamnele din această țară sunt extrem de șic, știu să facă combinațiile potrivite de haine, accesorii și încălțăminte, și o fac fără prea mult efort. Inspiră-te și tu din secretele fashion ale franțuzoaicelor.

Fii selectivă cu privire la ceea ce porți

Alege întotdeauna piese vestimentare de calitate. Femeile din Franța nu se îmbracă cu ce este la modă, ci ele aleg articole clasice și de epocă. Ori de câte ori mergi la cumpărături, întreabă-te de câte ori vei îmbrăca acel produs. Dacă nu ai de gând să-l porți, nu merită să îți cheltui banii pe el. Caută altceva!

Alege hainele funcționale

Cumpără-ți articole vestimentare pe care le mai poți îmbrăca și cu alte ocazii sau în alt anotimp. Ele trebuie să fie confortabile, pe plac și să se integreze foarte bine în ținutele tale.

Poartă haine cu semnătură

Franțuzoaicele iubesc să păstreze lucrurile importante cu o semnătură sau un accent clar. Lor nu le plac articolele vestimentare cu printuri sau sclipici. În schimb, ele iubesc dantela.

Ține cont de culoarea pielii

Femeile din Franța știu care parte a pielii lor trebuie s-o arate, dar nu prea mult, în general. În plus, ele poartă haine de culori care scot în evidență tonul pielii, acesta fiind un aspect important și de care țin cont de fiecare dată când merg la cumpărături.

Alege hainele care îți definesc silueta

Articolele vestimentare pe care le îmbraci nu trebuie să fie strâmte pe corp și revelatoare. Poți opta pentru haine care îți definesc silueta, dar fără a exagera. Trebuie să te miști liber și ușor.

Stilul liber și confortabil

Femeile din Franța sunt cunoscute pentru stilul lor liber și fără efort. Crează ținute care să nu deranjeze vizual și care te fac să te simți bine. În plus, îmbracă-te ca și cum nu te-ai uita în oglindă pentru a-ți aranja părul sau chiar pentru a-ți aranja hainele.

Investește în frumusețe

Franțuzoaicele cred că pielea curată și sănătoasă este cel mai frumos accesoriu. Așadar, ai grijă de piele, optează pentru un machiaj cât mai natural și folosește produsele cosmetice doar când este nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!