AcasăDescoperaCultura generalaMichelle şi Barack Obama - o iubire ca în filme

Michelle şi Barack Obama – o iubire ca în filme

Published on

spot_img

 

S-au cunoscut în urmă cu 27 de ani, având şi astăzi o relaţie armonioasă cum oricine şi-ar dori să aibă. Michelle şi Barack Obama au trăit o iubire ca în filme, iar fericirea lor nu a fost de faţadă, emanând fericire în orice moment al vieţii lor. Cel mai carismatic şi iubit cuplu pe care l-a avut America vreodată este format din aceste două persoane frumoase, calde, a căror relaţie este un model pentru multe cupluri din zilele noastre.

Student la Drept în Harvard, tânărul Obama venise la Chicago pentru a face practică la firma de avocatură. Michelle, pe atunci Robinson, l-a cunoscut în 1989, când a venit ca asistentă a lui la acelaşi birou de avocatură.. Fată serioasă, ea nu voia să amestece lucrurile, astfel că nu i-a arătat interes lui Barack, başca a încercat de nenumărate ori să-i prezinte acestuia diverse fete, pentru a-şi face o iubită. Însă studentul avocat, cu foarte bune calităţi încă de pe atunci de convingere şi strategie, nu s-a lăsat cu una, cu două. A invitat-o la Art Institute, apoi a dus-o pe terasa de pe acoperisul Centrului John Hancock, unde au luat cine, şi, apoi, la filmul „Do the right thing”. Trei ani mai târziu îşi uneau destinele.

barack-obama-michelle-love-story-23

Cum de rezistă şi astăzi căsnicia lui Barack Obama cu Michelle?

Pentru că nimic nu l-a împiedicat pe acest om să-şi arate iubirea, grija şi atenţia faţă de soţia sa. Pentru că, înainte de a fi fost preşedinte, Barack nu a uitat să fie om, soţ şi tată. Pentru că nici lupta pentru prezidenţiale, şi nici lupta pentru problemele Americii nu i-au şters zâmbetul de pe buze, din contră i l-au sporit, având un şarm aparte. A albit, ce-i drept, în ultimii ani, pentru că îi place lupta şi îi place să câştige. Însă are în continuare farmecul lui. Deşi era în plină campanie, Barack nu a uitat niciodată să le spună „noapte bună” fetelor lui. A rămas un bărbat romantic şi îşi surprinde în continuare soţia cu flori şi cu o cină în doi, luând-o pe nepregătite.

indexbarack-obama-michelle-love-story-34

Timpul, iubirea, respectul, înţelegerea, comunicarea şi valurile vieţii

Datorită lor spune Michelle că sunt şi astăzi împreună, susţinându-se reciproc. „Drumul în viaţă pe care mergem împreuna, felul în care ne distrăm, provocările cărora le-am facut faţă, cele două fete frumoase pe care le creştem împreună, îl iartă de păcatul de a-şi lăsa în continuare şosetele pe unde apucă sau de a spune aceeaşi poveste de o sută de ori şi de a vrea ca noi să râdem ca şi când am fi auzit-o pentru prima data”, povestea fosta Primă Doamnă într-o emisiune.

Lui îi place să joace golf, să bea bere şi să plimbe câinele. Ea adoră să îngrijească florile din grădină, să râdă şi să danseze, luând viaţa cu otimism. Aceştia sunt Michelle şi Barack Obama, care au crescut două fete, au în continuare parte de fericire şi se bucură de o viaţă frumoasă.

Barack Obama s-a născut la data de 4 august 1961.

Michelle Obama s-a născut pe 17 ianuarie 1964.

Recomand acest film pentru weekend, în care este transpusă povestea de viaţă a celor doi.

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Book Club by iCarte, iParte: O călătorie literară cu „Miere neagră”

Am ajuns la Ediția cu nr. XXVI la Book Club by iCarte, iParte, de...
error: Content is protected !!