Acasă Arhiva Netflix | Filmul de weekend: Bunul samaritean

Netflix | Filmul de weekend: Bunul samaritean

0
Netflix | Filmul de weekend: Bunul samaritean

E sâmbătă, e film și e cu love 😁. De fapt, eu l-am văzut aseară, târziu, deși aveam în minte să mă trezesc a doua zi la ora 7.00. Nu știu dacă e genul vostru, dar pe mine m-a atras personajul principal feminin, jurnalista Kate Bradley. Acolo unde-i un accident, unde un incendiu a izbucnit sau unde se trezește vreunul să se arunce de pe schelă, hop și jurnalista noastră. Este reporter de știri senzaționale și își face treaba excelent. Până când întâlnește un subiect ieșit din comun.

Un bărbat misterios lasă un sac cu 100.000 de euro la ușa unei femei. Când Kate îi ia interviu, aceasta spune că cel care a lăsat banii nu poate fi decât un bun samaritean, care face miracole. Următoarea zi, altcineva primește tot la ușă, tot 100.000 de euro. La fel și în următoarele două zile, până la 400.000 de euro. Impresionant în această poveste este faptul că fiecare persoană care a primit acești bani a dăruit mai departe altor persoane care aveau nevoie. De aceea, Kate este atât de interesată de subiect. Deși nu credea că există așa ceva, speră că acest bun samaritean este un om care ajută fără a aștepta ceva în schimb.

Cine este Bunul samaritean?

Ei, sigur că n-am să vă spun cine este acest personaj, doar că-i un bărbat frumușel, cu o meserie riscantă, deloc bogat.

De unde are atâția bani?

De ce face asemenea gesturi?

Cum o cucerește pe Katie?

Toate răspunsurile în film. Nu e de nota zece, dar pentru weekend merge. Asta dacă nu aveți un serial început (eu încă nu m-am apucat de Game of Thrones, aștept să se termine și apoi văd într-o noapte tot sezonul 😎).

PS: Ce ați face cu 100.000 de euro dacă ar ateriza pur și simplu la ușa voastră? 

Voi ce film vedeți in weekend? Acasă ori la cinema? 🙂

 

Articolul precedent Cartea săptămânii: IKIGAI – Secrete japoneze pentru o viață lungă și fericită
Articolul următor Test de CULTURĂ GENERALĂ: Biologie, Fizică sau Gramatică?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!