Acasă Arhiva Test de CULTURĂ GENERALĂ: Biologie, Fizică sau Gramatică?

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Biologie, Fizică sau Gramatică?

1
Test de CULTURĂ GENERALĂ: Biologie, Fizică sau Gramatică?
Fata cu carte

Trebuie să recunosc faptul că mie fizica nu mi-a plăcut niciodată. Chimia mai era cum era, dar fizica o cam uram. La biologie îmi plăcea, că era curiozitatea mare, mai ales când era vorba de corpul uman. Și noroc cu gramatica; mă salva să termin anul cu o notă bunicică 😊.

Cred că e un test simpatic. Așa, ca pentru ziua de luni, zi pe care, de regulă, majoritatea nu o suportă. Eu zic să vedem și partea frumoasă a lucrurilor, și anume că lunea este doar o dată pe săptămână 😁.

Articolul precedent Netflix | Filmul de weekend: Bunul samaritean
Articolul următor Lecția de gramatică: “Doamne ajută” e cu virgulă sau fără? :)
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!