Acasă Arhiva TEST: Cine este AS la cultură generală?

TEST: Cine este AS la cultură generală?

6
TEST: Cine este AS la cultură generală?

Vă provoc să începeți săptămâna cu zece întrebări ce țin de cultură generală. Poate că unele nu vi se par potrivite, nu considerați că țin de cultură generală. Eu spun doar atât: orice cunoști în plus nu are cum să-ți facă rău. Haideți să vedem, cine face 10/10? 🙂

„Pentru a avea succes trebuie să găsești ceva de care să te agăți, ceva care să te motiveze, care să îți ofere inspirație” (Tony Dorsett)

Articolul precedent 13 motive să urmărești ”13 Reasons Why” pe Netflix
Articolul următor Lecția de gramatică: “ca virgulă când”
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!