Acasă Arhiva Ofertele fantastice de luni. Discount 50% pe Elefant, 2+1 pe Libris.

Ofertele fantastice de luni. Discount 50% pe Elefant, 2+1 pe Libris.

0
Ofertele fantastice de luni. Discount 50% pe Elefant, 2+1 pe Libris.
Roxana Branisteanu reduceri carti luni

Weekendul a trecut, nu e sărbătoare sau ceva special în această zi călduroasă de august… este doar luni. Cu toate acestea, Elefant.ro și Libris ne-au pregătit câteva surprize. 

Elefant a relansat promoția BOOKS50. Știm deja cum funcționează această promoție: orice comandă mai mare de 99,99 RON are o reducere de 50% dacă folosim acel cod în momentul când o plasăm.

 VEZI AICI REDUCERILE DE LUNI PE ELEFANT 

Pentru fanii genului thriller și mister, la reducere găsiți si „Pacienta tăcută” a lui Alex Michaelides. Pentru cei care nu au apucat încă să citească romanul (recenzia o găsiți aici), este una dintre cele mai bune cărți de mister pe care noi o și recomandăm.

CUMPĂRĂ ACUM „PACIENTA TĂCUTĂ” LA REDUCERE

Dacă vă plac romanele istorice, puteți achizitiona „Viața după Auschwitz”, romanul scris de Eva Schloss – sora vitregă a Annei Frank (recenzia o puteți găsi aici) – ce povestește experiențele ei din perioada războiului, traiul din lager și viața după eliberare.

CUMPĂRĂ ACUM „VIAȚA DUPĂ AUSCHWITZ” LA REDUCERE

Cei de la Libris continuă oferta lor de 2+1 la peste 10.000 de volume de la 19 edituri. Practic, la trei cărți achiziționate, una dintre ele este gratis.

 VEZI AICI REDUCERILE DE LUNI PE LIBRIS 

Pentru romantici, puteți găsi romanele lui Colleen Hoover la ofertă și cu o reducere de 10%.

CUMPĂRĂ ACUM ORICE ROMAN A LUI COLLEEN HOOVER LA REDUCERE

Spor la cumpărături și lectură plăcută!

Articolul precedent Recenzie ”Cronica unei morți anunțate” de Gabriel Garcia Marquez
Articolul următor Recenzie: Belgravia
Wife & daughter. Coffee addict. Traveler. Blood donor. ECO Volunteer. Book lover. Mi-am descoperit pasiunea pentru citit la 16 ani când tata mi-a dat să citesc pentru prima data un roman polițist, iar de atunci citesc cât de mult pot. Prin intermediul cărților pot să călătoresc în trecut, pot să devin o altă persoană, pot să trăiesc prin intermediul personajelor. Iubesc să călătoresc, să cunosc locuri și persoane noi. De fiecare dată când reușesc să văd un loc nou, simt că mi se deschid noi orizonturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!