Acasă Educatie Descopera Perechea potrivită! Parfumul, accesoriul-cheie care încheagă un outfit

Perechea potrivită! Parfumul, accesoriul-cheie care încheagă un outfit

0
Perechea potrivită! Parfumul, accesoriul-cheie care încheagă un outfit
Sursa foto: glendalecherrycreek.com

Odată cu trecerea într-un nou anotimp, întindem mâna spre parfumul folosit până atunci și realizăm că nu se mai potrivește. Aroma care ne-a învăluit şi cu care ne-am confundat pe tot parcursul verii nu mai este compatibilă cu sezonul rece. Mirosul care însoțea perfect rochiile de vară, ținutele de plajă şi cămăşile vaporoase nu se mai potriveşte cu ghetele din piele maro cu ținte aurii, puloverul de caşmir, jeanşii evazați sau geaca din denim.

Schimbi garderoba, schimbi şi aroma! Din aceleaşi motive pentru care variezi ținutele în funcție de sezon sau ocazie, e important să existe şi o paletă de opțiuni legate de parfum.

Nu ar trebui să avem un singur parfum, şi cred că sunteți de acord cu mine. Trebuie să existe mai multe esențe pentru ocazii diferite şi ținute diversificate. Ar trebui, dar nu e obligatoriu, să avem un parfum semnătură cu care să ne identificăm, iar restul de 2,3,10… în funcție de nebunia fiecăreia, să fie variate.

Recunosc, eu sunt o împătimită a esențelor, le studiez, mă interesează tot ce este nou, le combin, plus că sunt fidelă unei singure categorii de esențe. Dar, chiar şi aşa, sunt împărțite pe sezoane. Nu trebuie să ne sfiim să mixăm esențe pe care le îndrăgim de multă vreme cu noile descoperiri.

Ce îți recomand

Multe dintre noi ne alegem parfumul în funcție de ținută şi de locul în care mergem (serviciu, plimbare în aer liber, club, întălnire cu prietenii). Sunt şi femei, cum sunt eu, care îş aleg esențele în funcție de stare, de vremea de afară. Temperatura scăzută cere clar esențele tari, iar eu sunt fan.

Mulți spun că trebuie să ne identificăm stilul ş în funcție de asta să ne alegem aromele. Eu nu cred că e imperios necesar. E important ce îți place, ce ți se potriveşte şi cu cine poți merge la braț, într-un melanj perfect.

Că tot vorbeam de puloverele de caşmir preferate sezonului rece… se îmbină perfect cu notele florale, acompaniate cu căldura unui ingredient lemnos sau paciuli – Guerlin – Parfum Inițial, de pildă. Recomandarea mea pentru toamna care începe să își intre în drepturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!