Acasă Sanatate Educatie sexuala Să aplaude cine a refuzat vreodată o partidă de sex!

Să aplaude cine a refuzat vreodată o partidă de sex!

3
Să aplaude cine a refuzat vreodată o partidă de sex!

Încă un articol cu care risc să provoc crize cardiace în serie, scuzată-mi fie frumoasa cacofonie :). Iar asta pentru că, de când cu articolele din categoria aceasta, în care apare o poză cu mine și semnul 18+, nesfiindu-mă să scriu cuvântul „sex” încă din titlu, sunt persoane mai pudice, altele consideră că mă transform într-un fel de „Cancan” (unii au dat deja unfollow, dar asta e, am mai spus asta, nu poți mulțumi pe toată lumea).

Cuvintele de mai sus, din titlu, le-am luat de la iUmor. Iar Mihai Bendeac a fost singurul care a ridicat mâna. Mă gândeam eu că nu acceptă orice îi pică 😅. Dar e SINGURUL din toată sala care a ridicat mâna! La naiba, ceilalți? A acceptat fiecare „oferta”? A, nu, de fapt, n-au primit propuneri, sigur asta e :))))!

Așadar, dragilor :), ați refuzat vreodată o partidă de sex? Este o întrebare valabilă și pentru femei, și pentru bărbați, desigur, dar la femei e mai simplu răspunsul. Pentru că femeile sunt obișnuite cu astel de propuneri. Și este lesne să refuze. Deși e mult spus propunere. Nu cred că sunt mulți idioți care întreabă direct: „Pot să te f*t?” Eventual, încearcă să pună o mână pe-aici, pe colea și e clar scopul 😁.

Dar voi, bărbații? De ce ați refuza? Haideți să nu o luăm pe ocolite, gen că vă interesează nu doar ca femeia să arate bine, ci să mai aveți și ce discuta cu ea. Există prostie multă, nu zic că nu, dar sexul e sex. Știu că am spus AICI că nu există sex fără să mai pui și ceva lângă. Dar pe bune, știți și voi că vinul face minuni :).

Deci.

Să ridice mâna cine a zis NU unei partide de sex. Și să detalieze. Din ce motive ar refuza cineva? 🙂

Articolul precedent Cum să gătești mâncare de tip fast-food acasă, într-un mod sănătos
Articolul următor Serialul de weekend: Outsourced – Mi-am mutat jobul… în India!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

3 COMENTARII

  1. Nepotrivire de caracter ,cum spune bancul.
    Nu merge cum trebuie aparatul dacă nu simți ceva pentru ea;poate fi zână,la mine nu funcțiomează doar atât și s-aibe mansardă,ioc..
    Nu-s genul că orice poate fi f…t

    • Deci contrazici ce am spus in text, ca nu-i suficient ca femeia sa fie frumoasa :). Ma bucur. Asta inseamna ca nu toti barbatii privesc femeia ca pe o „bucatica”. Ma rog, stiu ca nu toti, mesajul asta e mai mult pentru aia care fac asta :)))).

  2. In urma unui joc de macaua pe dezbracatelea in patru, eu, Madalina si prietenii nostri (cuplu), am ajuns ca Madalina sa piarda si chilotii, eu fiind doar in boxeri. Am ajuns in dormitor unde a dat chilotii jos. Desi am inceput un preludiu usor cu sarutari ale sanilor, m-am calmat. Ceva parea gresit…poate faptul ca eram intr-o relatie de 3 ani care cam scartaia, nush ce a fost. I-am explicat ca e ceva prea devreme cunoscandu-ne de vreo 3 zile. Peste o saptamana ne-am luat iarasi, mai tare de data asta, aveam apartament liber, tot, doar ca din nou am dat inapoi. Si nu sunt genul care sa renunte la sex prea usor. Acum cand ma gandesc, nu stiu ce a fost in capul meu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!