AcasăCartiCarti dezvoltare personalaȘi lui îi plac complimentele

Și lui îi plac complimentele

Published on

spot_img

Îți plac complimentele primite din partea iubitului tău? Crede-mă pe cuvânt că și lui îi plac cele primite din partea ta. Dar unde sunt? Dacă lipsesc cu desăvârșire chiar este momentul să afli că ești mult mai feminină făcându-i complimente decât dacă îi arăți o atitudine orgolioasă.

Se știe prea bine că femeile au mare afinitate pentru vorbele măgulitoare venite din partea partenerilor lor, tocmai de aceea se plâng prietenelor sau altor persoane când aceste mici doze de alint lipsesc sau sunt prea puține și rare.

Este, de asemenea, de notorietate faptul că femeile oferă complimente destul de rar persoanei pe care o iubesc dintr-o oarecare prejudecată. Deseori în mintea reprezentantelor sexului frumos răsună întrebari de tipul ”Oare ce o să creadă dacă îi spun că e frumos?””Dacă i-aș spune că îi ador zâmbetul, oare aș părea disperată?”. Ei bine, draga mea, află că toate aceste griji sunt inutile. Bărbaților le plac la nebunie cuvintele frumoase adresate lor, la fel cum ne plac și nouă. Știi cum se spune: oferă dacă vrei să primești! El va aprecia foarte mult că îi transmiți fix ceea ce gândești, ceea ce este natural și vine chiar din adâncul sufletului tău și asta îl va face să te aprecieze mult mai mult, îl vei lăsa să pătrundă astfel în gândurile tale și împreună să tindeți către spiritualitate, ceea ce va spori intensitatea sentimenelor voastre.

Arată-i!

Lasă-l să vadă că îl iubești fără să privești acest lucru ca pe un compromis. Obișnuiește-te să îi faci mici surprize trimițându-i câte un mesaj atunci când se așteaptă mai puțin, de pildă când este la cursuri sau la serviciu, în timpul unei ședințe. Categoric îi vei aduce zâmbetul pe buze și te vei simți și tu alături de el mult mai confortabil.

Dacă îi iubești zâmbetul, spune-i, sărută-l atunci când o face, încurajează-l să o facă mai des. Crede-mă, vei zâmbi numai la gândul că el o face. De pildă eu îi ador ochii, dacă și tu simți asta înțelegi probabil că trebuie să îi săruți ori de câte ori ai ocazia.

Cel mai probabil iubitul tău nu este Brad Pitt sau vreun fotomodel, însă sunt sigură că pentru tine este cel mai frumos și sexy bărbat. Ce te împiedică să i-o spui? Egoul? Dă-l departe de relația voastră pe acest individ necioplit numit ”ego”.

Chiar și în timpul sexului o poți face

Sigur că este foarte mișto ca în timpul actului sexual să îi șoptești : ”Ești bun”, ”Te iubesc”, ”Ești minunat”, atunci va ști că te face să te simți bine prin ceea ce face, îl vei încuraja să devină din ce în ce mai bun pentru tine. Nu uita ca în postludiu să îi mulțumești, să îl îmbrățișezi și să îi spui că a fost o partidă pe cinste.

 

Ultimele Articole

YARD SALE iCarte, iParte aduce scriitori și expozanți împreună

YARD SALE iCarte, iParte vine la voi în scurt timp, aducând scriitori, cititori și...

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

More like this

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...

Elefant a publicat topul celor mai vândute cărți din ultimul an. Cum arată top 10

Cei de la Elefant au publicat recent topul celor mai vândute cărți din ultimul...

Recenzie „Arta negocierii” de Chris Voss

„Arta negocierii” de Chris Voss este încă o carte pentru dezvoltare personală, dar prezentată...
error: Content is protected !!