AcasăCalatoriiBucureștiSINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Published on

spot_img

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru oamenii singuri, care doresc să se distreze, să cunoasca oameni noi și să socializeze. Petrecerea a avut loc seara trecută, pe 18 noiembrie, în București, și nu a lipsit absolut nimic: mâncare delicioasă, băutură, muzică cu DJ, trucuri de magie, activități de grup și sesiuni de Speed Dating. Dar surprizele nu s-au oprit aici. Pe lângă colecția de cărți fascinante atât pentru femei, cât și pentru bărbați, au fost oferite premii de care patru câștigători se vor bucura (vezi mai jos).

Eveniment: Singles Party
Locație: Restaurant Nice Touch, str. Speranței nr.7, București
Parteneri: Bunica gătește, editura Act și Politon, Drink Story, Vinuri Shop, La Sat Bertea, Teatrul Avangardia, Heidi Chocolate

Prosecco and Cheese și praline delicioase

Seara a început cu socializare la Prosecoo and Cheese, cu brânzeturi de tot soiul, special alese de „Bunica gătește”, asezonate cu nuci, migdale, struguri și caju, plus prosecco de la Vinuri Shop. De asemenea, au fost nelipsite de pe mese pralinele delicioase de la Heidi.

Muzica de calitate, oferită de Alexandru Marinov, radio host și DJ, a creat o atmosferă plăcută și a încurajat socializarea cu ceilalți participanți.

Magie și conexiune

Pentru a adăuga un strop de mister și fascinație acestei seri, „Singles Party” a inclus și un spectacol de magie ce a adus aplauzele celorlalți. Marius Neagu, magician talentat, i-a încântat pe participanți cu trucuri magice uimitoare, oferindu-le ocazia de a se lăsa purtați de magia serii.

Activități de grup și Speed Dating

Evenimentul „Singles Party” este mai mult decât o petrecere. Și este mai mult decât o noapte ce adună laolaltă oamenii singuri. Nu este nici doar despre speed dating. Singles Party este un eveniment ce oferă ocazia de a interacționa cu alți oameni singuri printr-o varietate de jocuri și activități de grup. De la jocuri distractive la discuții provocatoare, cu toții au avut oportunitatea de a cunoaște persoane cu interese similare și de a crea legături autentice.

Pentru cei care caută mai mult decât socializarea generală, „Singles Party” a inclus și o sesiune de speed dating. Acest format rapid de întâlniri a permis socializarea 1-0-1 și astfel ceilalți au putut afla detalii personale.

Personal, nu am participat în trecut la nicio sesiune de Speed Dating, prin urmare nu am un termen de comparație cu ceva, dar pe bune că aș îndrăzni să spun că aceasta a fost cea mai tare EVER (părere venită de la comunitatea de Singles de seara trecută). Să curgă discuțiile și conversațiile atât de lejer, să fie atâta socializare încât efectiv să nu se oprească nici după zece minute (deși durata SD este de maximum două minute), nu m-am așteptat la o atmosferă atât de plăcută și la o deschidere atât de mare. Probabil că acestea nu ar fi existat dacă nu am fi avut activitățile de grup înainte, momentul de magie ori socializarea de bun venit cu Wine&Cheese.

Probabil că romul de la Drink Story a avut farmecul lui și cred că e cel care a “dezghețat” efectiv limbile oamenilor și probabil de aceea a durat atât de mult și a fost atât de plăcută sesiunea de Speed Dating.

Cred că o pot redenumi, fără a suna a strategie de marketing în sensul acesta, Slow Dating, la cum a mers și cum s-au desfășurat lucrurile. Întâmplarea a făcut să aibă loc după bunătățurile servite de Nice Touch cărora le mulțumim pentru găzduire și ospitalitate (și lui Nabir, micuțul indian care s-a mișcat ca vântul printre noi cu mâncărurile și carafele de vin). Probabil că nu întâmplător ne-am aflat pe Strada Speranței (la etaj).

PREMII SPECIALE

Aș vrea să mai ofer mulțumiri anticipate celor de La Sat Bertea, datorită cărora am avut ca premiu – surpriza serii – două nopți de cazare (două persoane). Un alt premiu este spectacolul la Teatrul Avangardia („Iubito, îți rămân dator!” se joacă luna aceasta, recomand, am râs, mi-a plăcut, cu Andrei și Grațiela Duban). Celelalte două premii, la fel de frumoase și de importante: o cină pentru două persoane la Nice Touch și meniul zilei de la Bunica Gătește.

Iar pentru cine întreabă: “de ce oferi atât de multe într-un bilet atât de mic, că niciun organizator nu face asta”, aș vrea să știți că nu doar eu, ci și EI oferă. Iar când zic “ei” mă refer la acești parteneri care susțin evenimentele iCarte, iParte, iar pentru mine, care sunt la început de drum, în primul meu an de antreprenoriat, este enorm de important acest ajutor pe care am să mi-l amintesc și peste 20 de ani. “Învață să dai, înainte să iei” este un citat descoperit recent într-o carte. Aplicați-l în viața de zi cu zi, o să vă fie de mare folos 🙏🤗.

Cărți pentru femei și bărbați

La Nice Touch, iCarte iParte de cărți excelente. Restaurantul este locul idea pentru a citi o carte bună, iar în cadrul evenimentului Singles Party cărțile au fost nelipsite. Editura Act și Politon a făcut o selecție impresionantă de cărți special pentru femei, respectiv bărbați.

„Singles Party” a fost o noapte memorabilă, plină de distracție, socializare și oportunități de a cunoaște oameni noi. Indiferent dacă ești un adept al aventurilor culinare, un iubitor de muzică, un pasionat de magie sau un cititor devotat, acest eveniment are ceva special pentru tine.

Următorul eveniment iCarte, iParte este Books & Wine, care vine cu o ediție specială de Crăciun. Rezervările se fac prin e-mail, la office@roxanab.ro.

GALERIE FOTO, realizată de Mihai-Tudor Popescu

Ultimele Articole

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

Miroase a ploaie de toamnă

Miroase a ploaie de toamnă. Când vine octombrie, îmi place să cred că timpul încetinește....

More like this

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...
error: Content is protected !!