AcasăCartiCarti dezvoltare personalaSunt oameni care te fac să trăieşti într-o oră cât într-o viaţă

Sunt oameni care te fac să trăieşti într-o oră cât într-o viaţă

Published on

spot_img

Sunt oameni care îţi rămân în suflet. Sunt oameni pe care îi întâlneşti o dată în viaţă şi de care nu vrei să scapi, pentru că nu poţi. Oamenii care te fac să trăieşti într-o oră cât într-o viaţă.

Fiecare dintre noi a întâlnit cel puţin o dată în viaţă o persoană care să te facă să simţi că îţi fuge pământul de sub picioare, care îţi opreşte respiraţia şi de care nu vrei să te desparţi nici pentru o secundă. E bine sau rău? E al dracului de bine, dar şi al dracului de chinuitor, până decizi tu să trăieşti altfel.

Sunt oameni care îţi rămân în suflet. Sunt cei pe care i-ai cucerit şi care te-au cucerit la rândul lor, pe care i-ai iubit cu toată fiinţa, în ale căror mâini sufletul tău s-a simţit mai sigur ca niciodată. Sunt aceia a căror dragoste te-a ridicat până în înaltul cerului, te-a făcut să te gândeşti cum ţi-ar sta cu el/ea alături toată viaţa şi cum ar arăta copiii voştri. Sunt oameni care îţi trec prin viaţă, dar nu şi prin suflet. Sunt oameni a căror amintire îţi inundă orice gând, chiar dacă ţi-ai jurat să fie capitole închise.

Chiar dacă nu mai sunt prin preajmă, în sufletul tău, ei sunt încă vii, pentru că iubirea pe care le-o porţi nu a fost consumată încă. Mai ai nevoie de ei în suflet, pentru atunci când ţi se face dor, dar nu şi în viaţă. Sunt acel rău necesar ce, la un moment dat, te oboseşte, te consumă până îi pui punct.

Vorbesc despre acei oameni care fac atât cât fac toţi cei pe care i-ai cunoscut sau avut la un loc. Aceia pe care îi cauţi în fiecare persoană nouă pe care o întâlneşti, pe care speri să o întâlneşti şi pe care ţi-o doreşti alături. Dar ei sunt alţii, nu vor fi niciodată aceşti oameni, nu vor să fie, şi nici tu. Sufletul tău nu își doreşte asta, pentru că ştii că vine la pachet cu suferinţa.

Sursa foto: indonesiaexpat.biz

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...

Elefant a publicat topul celor mai vândute cărți din ultimul an. Cum arată top 10

Cei de la Elefant au publicat recent topul celor mai vândute cărți din ultimul...

Recenzie „Arta negocierii” de Chris Voss

„Arta negocierii” de Chris Voss este încă o carte pentru dezvoltare personală, dar prezentată...
error: Content is protected !!