Acasă RoxanaB TOP 3 bărbați pe care îi admir

TOP 3 bărbați pe care îi admir

0
TOP 3 bărbați pe care îi admir
Sursa foto: .marketinggunslingers.com

La un bărbat, în general, cel mai mult admir puterea. Nu mă refer la funcția pe care o deține, ci la caracter, la personalitate. Puteam să vă spun de trei tipuri de bărbați, dar nu știu dacă există niște tipuri care să poată fi definite. Și oricum, prin exemplele de mai jos, se înțelege și care ar fi tipul de bărbat la care fac referire. Aș face câte un top de câte trei bărbați, că sunt câțiva despre care aș cam avea de scris.

Încep cu cel mai tare. Richard Branson. Îl știți, desigur. Cine naiba nu-l știe pe fondatorul „Virgin”? Excentric din fire, lui Branson i-au plăcut banii de mic, iar la 18 ani a pornit prima afacere, înființându-și o revistă (Student). Doi ani mai târziu, pune bazele unei companii, Virgin Mail Order Records, cu care a început să vândă înregistrări muzicale prin poștă. Afacerea a crescut, s-a transformat într-un studio de întegistrări, iar apoi a devenit Virginia Records, lucru care l-a condus pe Branson în lumea milionarilor. La 23 de ani. Predicția directorului școlii la care a învățat: „Va ajunge ori pușcăriaș, ori milionar” (din cauza notelor proaste pe care acesta le avea).

De ce excentric? Păi, a plătit 180.000 $ pentru a construi o stațiune de lux (Necker Island), care, în prezent, poate fi închiriată cu 60.000 $ pe noapte :)))).

Să nu credeți că Branson stă cu fundu-n fotoliu, închis într-un birou. Omul se plimbă printre angajați și își urmează propriile sfaturi: „Unul dintre atributele cheie ale unui lider bun este acela de a-i asculta pe cei din jur”, a declarat el.

Un alt lucru care îmi place mult la Sir R.B. (ha, se observă că avem aceleași inițiale, da? 😅) este că zâmbește și râde foarte mult. Cred că ai lua-o razna să ai mintea și banii lui și să rămâi tot timpul atât de serios :). Nu l-am văzut niciodată in real life, dar îl urmăresc pe Youtube. Redau mai jos un filmuleț.

Următorul în top este un baschetbalist. LeBron James. Dacă este să vorbesc tot de putere, îmi plăcea Michael Jordan, dar caracterul lui mă lasă rece, așa că nu intră în acest top. Mi-a plăcut, de fapt, pentru un citat pe care l-a spus într-una dintre reclamele de la Nike: „Am ratat peste 9000 de aruncări la coș în cariera mea. Am pierdut aproape 300 de jocuri. Am avut 26 de ocazii când mi s-a încredințat coșul meciului și am ratat. Am eșuat și am tot eșuat îm viață. Și de aceea, până la urmă, am și reușit”. Frumos și încurajator, nu? 🙂 Nu știu dacă textul îi aparține sau a fost gândit de cei de la Nike. Nu știi ce se află în interiorul omului ca să-l judeci, dar, aparent, Jordan este un egoist. Și nu l-a putut suporta niciodată pe cel mai sus numit, care este în vogă acum. La urma urmei, să lăsăm loc astora mai tinerei :).

Să revenim la el mai bine, la LeBron. Extravagant și ăsta, n-ai ce zice :D. Dar ce să-i faci, este el superstar în NBA și trăiește pe un munte de bani? Este. Și îi plac vilele și mașinile de lux (nu știu dacă mai are acel Ferrari F430 Spider, personalizat cu inițialele LB pe tetiere). A, și îi mai plac petrecerile. Doar nu credeați că dacă are nevastă și copii, își vede liniștit doar de ei? :)))

Am vorbit numai despre potența lui materială, mă scuzați. Culmea e că mie nu îmi place extravaganța asta, toate plăcerile acestea scoase în evidență. Parcă-i prea mult, zău. Zici că e Pitbull în toate videoclipurile alea ale lui, cu o mulțime de bunăciuni lângă el, de nu-l mai satură Dumnezeu, cum e vorba.

Pe plan profesional, căci până la urmă de aceea îmi place și pe asta mă axez când vorbesc de admirație, James are cu ce se lăuda. Mă rog, n-are multe titluri; doar trei, iar din opt finale, cinci le-a pierdut :)))). Îmi place ambiția lui, ca să spun drept. Datorită calităților fizice și jocului spectaculos, se vorbea despre LeBron încă de când era în liceu că va ajunge mare și tare. La 25 de ani, avea lumea baschetului la picioare. Supranumit „The King”, LeBron James a ajuns la o carieră în mai puțin de un deceniu. De aceea, se află în acest top personal :).

Și am ajuns la ultimul, dar nu cel din urmă (ah, iar m-am întins cu articolul și am făcut unul de revistă; uneori, uit că am blog, poate ar trebui să-mi deschid o revistă, ca Sir Branson, dar cum online-ul e la putere, îmi iese rapid asta din minte 😅). De fapt, știți că las la sfârșit ce e mai bun și mai frumos. Jose Mujica. Un om de o modestie cum rar îți e dat să vezi, cu atât mai mult cu cât vorbim de președintele unei țări. „El Pepe”, așa cum a fost numit de către localnici, are un stil de viață simplu, prea simplu, având în vedere veniturile lui. Este cel mai sărac, pentru că mare parte din salariul de președinte al Uruguay-ului îl folosește în scopuri caritabile. Împreună cu Prima Doamnă, s-a mutat la fermă, unde face agricultură; cei doi cresc animale și lucrează pământul (de ce îmi vine în minte doamna Carmen, într-un costum puțin serios, dând mâncare la porci? 😅).

Probabil că a ales acest trai și datorită (unii ar spune „din cauza”) faptului că a făcut 14 ani de închisoare, chiar el spunând că această experiență l-a ajutat să-și dea seama ce contează cel mai mult în viață.

Am zis mai sus că pun un filmuleț cu Branson, dar m-am răzgândit. Pun cu Mujica, pentru că este singurul cu care rezonez cel mai bine dintre toți cei trei :). Uitați-vă la privirea lui, la ochii lui, la felul în care vorbește.

RICHARD BRANSON: a fondat grupul de firme Virginia Group, care cuprinde mai mult de 400 de companii, peste 50.000 de angajați și operează în 50 de țări.

LEBRON JAMES: cel mai anticipat debut din istoria NBA, trei titluri NBA, campion olimpic cu naționala SUA, acționar minoritar la FC Liverpool

JOSE ALBERTO MUJICA (am doar un citat 😊):
„Mi se spune că sunt cel mai sărac președinte, dar eu nu mă simt deloc așa. Săraci sunt oamenii care muncesc din greu ca să poată duce un stil de viață luxos, ajungând să-și dorească din ce în ce mai mult”, a declarat Jose Mujica.

PS: Urmează TOP 3 femei pe care le admir :).

Sursa foto: .marketinggunslingers.com

Articolul precedent Se apropie sezonul de toamnă! Ținute și parfumuri recomandate de specialiști
Articolul următor Sunt oameni care te fac să trăieşti într-o oră cât într-o viaţă
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!