Acasă Lifestyle Se apropie sezonul de toamnă! Ținute și parfumuri recomandate de specialiști

Se apropie sezonul de toamnă! Ținute și parfumuri recomandate de specialiști

0
Se apropie sezonul de toamnă! Ținute și parfumuri recomandate de specialiști
Sursa foto: scstylecaster.com

Pe măsură ce toamna începe să îşi intre în drepturi, și moda trece printr-o transformare binevenită. Renunţăm, treptat, la stilurile romantice şi boeme, abordând ţinutele simple recomandate de specialiştii.

Îşi intră în drepturi articolele de zi cu zi, croite simplu, dar impecabil, cu forme noi. Pliurile delicate, combinate cu accesorii metalizate (auriu, argintiu sau chiar şi arămiu), discrete. Cămăşile bărbăteşti apretate sunt tot în trend, gecile din piele sau jeans rămân pe poziţii, puloverele tricotate, la fel, s-au menţinut foarte bine şi, asortate la un jeans conic, cu talie înaltă şi jacheta biker, crează o ţinută impecabilă atât de zi, cât şi de seară, la o întrunire cu prietenii.

Legendele streetstyle continuă să îmbrăţişeze abordarea lejeră a modei. Modelele simple, must-have-ul sezonului, combinate inspirat cu articolele vesele şi accesorizate cu gust.
La capitolul încălţări, stiliştii merg pe acelaşi calapod: toc gros, cu platforme înalte, fie că sunt sandale, ghete sau botine, cu franjuri, curele peste gleznă şi ţinte.

Şi pentru că sezonul cald este pe trecute, putem să revenim la esenţele mai tari, mai aromatice, lemnoase, perfecte pentru temperaturile mai scăzute. Dacă pe perioada verii am optat mai mult pentru apele de toaletă fresh, din toamnă, esenţele orientale ies la rampă. Prada Amber este recomandarea mea personală. Se găseşte mai greu, dar merită efortul!

Sursa foto: scstylecaster.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!