Săptămâna aceasta vine cu o super ofertă de la Elefant.ro. Ei au relansat promoția BOOKS50. Știm deja cum funcționează această promoție: orice comandă mai mare de 99,99 RON are o reducere de 50% dacă folosim acel cod în momentul când o plasăm.

VEZI AICI REDUCERILE DISPONIBILE PE ELEFANT

Pentru pasionații de drame, “Verity” este primul thriller psihologic scris de Colleen Hoover (recenzia aici). O carte care o să vă surprindă și pe care nu o veți putea lăsa din mână până la ultima pagină.

CUMPĂRĂ AICI “VERITY” DE LA REDUCERE

Celor cărora le place istoria, nu vor rămâne dezamăgiți. “Privighetoarea” lui Kristen Hannah spune povestea a două surori ce trebuie să reziste ocupației naziste din Franța. Filmul va fi ecranizat în 2021. Mai multe detalii aici.

CUMPĂRĂ AICI “PRIVIGHETOAREA”  LA REDUCERE

Spor la cumărături și lectură plăcută!

Avatar
Wife & daughter. Coffee addict. Traveler. Blood donor. ECO Volunteer. Book lover. Mi-am descoperit pasiunea pentru citit la 16 ani când tata mi-a dat să citesc pentru prima data un roman polițist, iar de atunci citesc cât de mult pot. Prin intermediul cărților pot să călătoresc în trecut, pot să devin o altă persoană, pot să trăiesc prin intermediul personajelor. Iubesc să călătoresc, să cunosc locuri și persoane noi. De fiecare dată când reușesc să văd un loc nou, simt că mi se deschid noi orizonturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here