Acasă Arhiva SuperOfertele de marți. Elefant.ro vine cu oferta de 2+2 gratis.

SuperOfertele de marți. Elefant.ro vine cu oferta de 2+2 gratis.

0
SuperOfertele de marți. Elefant.ro vine cu oferta de 2+2 gratis.
Roxana Branisteanu reduceri carti marti

Începutul de săptămână ne aduce o super ofertă. După mai multe zile în care nu a venit cu nimic surprinzător, Elefant.ro dă startul 2+2 gratis la mii de cărți în limba română și noi știm deja ca este una dintre ofertele preferate ale pasionaților de lectură.

VEZI AICI REDUCERILE DE MARȚI 

Pentru pasionații de drame, „Verity” este primul thriller psihologic scris de Colleen Hoover (recenzia aici). O carte care o să vă surprindă și pe care nu o veți putea lăsa din mână până la ultima pagină.

CUMPĂRĂ AICI „VERITY” DE COLLEEN HOOVER LA REDUCERE

Celor cărora le place istoria, nu vor rămâne dezamăgiți. „Privighetoarea” lui Kristen hannah spune povestea a două surori ce trebuie să reziste ocupației naziste din Franța. Filmul va fi ecranizat în 2021. Mai multe detalii aici.

CUMPĂRĂ AICI „PRIVIGHETOAREA” DE KRISTEN HANNAH  LA REDUCERE

Dacă vă plac conspirațiile și credeți că ceea ce mass-media ne trasmite nu este adevărat, „Rugăciune pentru Cernobîl” o să fie cartea potrivită. Romanul a fost ecranizat în 2019 de HBO, iar serialul „Chernobyl” a ajuns printre cele mai vizionate de pe mapamond.

CUMPĂRĂ AICI „RUGĂCIUNE PENTRU CERNOBÎL” DE SVETLANA ALEKSIEVICI LA REDUCERE

Gabrielle Bonheur „Coco” Chanel este considerată una dintre cele mai mari creatoare de modă ale secolului al XX-lea, alături de nume precum Christian Dior, Christian Lacroix, Guy Laroche, Nina Ricci sau Givenchy.

„The Times” a considerat-o una dintre cele mai influente femei ale secolului al XX-lea. Puțini știu însă că ea a fost spioană nazistă sau că aceasta cânta în cafenelele pariziene ca se întrețină. O autobiografie excepțională scrisă de editorul revistei „Elle”.

CUMPĂRĂ AICI „COCO CHANEL” DE EDMOND CHARLES-ROUX LA REDUCERE

Spor la cumpărături și lectură plăcută!

Articolul precedent Ce filme și seriale adaptate după cărți vor apărea în 2021
Articolul următor Pe meleaguri românești: Schitul Cetățuia Negru Vodă
Wife & daughter. Coffee addict. Traveler. Blood donor. ECO Volunteer. Book lover. Mi-am descoperit pasiunea pentru citit la 16 ani când tata mi-a dat să citesc pentru prima data un roman polițist, iar de atunci citesc cât de mult pot. Prin intermediul cărților pot să călătoresc în trecut, pot să devin o altă persoană, pot să trăiesc prin intermediul personajelor. Iubesc să călătoresc, să cunosc locuri și persoane noi. De fiecare dată când reușesc să văd un loc nou, simt că mi se deschid noi orizonturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!