Aș fi tras chiulul și săptămâna asta cu testul, pentru că încă sunt răcită și n-am o stare prea grozavă. Dar pentru că mi s-a atras atenția că n-a apărut ”Testul de luni”, am zis să las văicăreala și să mă reapuc de treabă. Așa că moartă-coaptă sunt aici 😁. Mi-era imposibil să fac un test de gramatică în starea asta, prin urmare, pentru amuzamentul meu și sper și al vostru, am pregătit un test relativ simplu, fără multă bătaie de cap. Hai, bine, cu puțină bătaie de cap :).

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

5 COMENTARII

  1. Amuzant. Am prins 9/10. Prima este cam ciudată……de unde naiba să știm chestia asta, dacă noi romănii, bem rachiu si vin ,iar rachiul vechii prinde tărie,dar ramăne lichid iar vinul vechi se transforma in substanța gelatinoasă , nici într-un caz în diamante.

LĂSAȚI UN MESAJ