Întotdeauna vor fi oameni care vor critica și, de cele mai multe ori, tot ei sunt aceia care nu vin cu vreo soluție. Parcă le place, însă, modul meu de a privi și a face lucrurile, dar parcă nu e uau. La naiba, și eu aș vrea să fac chestii uau. Depinde cum definește fiecare acest “uau”. Până și testul ăsta simplu de cultură generală poate fi spre uau :).

Ei, până descoperim noi ce-i cu această interjecție pe care eu o folosesc fără semn de exclamare și fără niciun “w” pentru că îl consider românesc, chiar dacă vine din engleză, haideți să vedem cum ni se par cele zece întrebări de mai jos. Puțină gramatică, și mai puțină matematică, un pic de geografie, haideți că e simplu. Prea simplu pentru o zi încețoșată de luni 😉.

PS: Ne vedem mâine pe vlog AICI. Geta și Roxana vorbesc despre cum se abordează o fată pe Facebook 🙈.

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

22 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ