Acasă Arhiva Test de cultură generală: Cât de mult ți-a plăcut geografia?

Test de cultură generală: Cât de mult ți-a plăcut geografia?

5
Test de cultură generală: Cât de mult ți-a plăcut geografia?

Azi e test serios de cultură generală. La geografie. Asta pentru că săptămâna trecută un coleg m-a întrebat care-i capitala unei țări și n-am știut. Pfaaai, știți cum a fost asta?! Dureros! Dar mie-mi trec repede durerile 😅. Ideea e urmatoarea cu testele astea (știu că am mai spus-o și în trecut prin alte teste, dar mereu apar cititori noi). Eu nu-s nici pe departe profesoară, nici măcar nu am calitățile, aptitudinile ori cunoștințele unei profesoare. (Poate par așa… o bad teacher cu ochelarii pe moacă, dar asta-i altă poveste 🙈). 

Mdeci, ca să ne ntelegem. Eu nu vă dau vouă sfaturi. Și, de cele mai multe, ori nu știu mai multe decât știți voi. La unele întrebări se întâmplă să nici nu am habar de răspuns. E foarte interesant cum putem lua unii de la alții, nu? 🙂

Haideți cu 10/10! (Eu am luat 7 🙈). 

 REDUCERI MASIVE DE PAȘTE PE ELEFANT! VERIFICĂ AICI OFERTA ȘI CUMPĂRĂR MAI IEFTIN CEEA CE CĂUTAI 

Articolul precedent Filmul de weekend: Manchester by the Sea
Articolul următor La plimbare prin Scoția: De ce să mergi pe lacul Loch Lomond
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!