Acasă Descopera Cultura generala Test de CULTURĂ GENERALĂ: Sunt doar 10 întrebări

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Sunt doar 10 întrebări

14
Test de CULTURĂ GENERALĂ: Sunt doar 10 întrebări

Evreii au o vorbă: dacă crezi în ceva, îl poți vinde. Chiar și o frunză, ăștia sunt capabili să o vândă :). Eu nu vând teste de cultură generală sau lecții de gramatică. Sigur, fără participarea voastră, probabil aș fi renunțat să le mai fac. Munca e frumoasă când și ceilalți apreciază (deși nu pe aprecieri mă bazez atunci când scriu). Așadar, pentru că ați făcut testul de data trecută într-un număr atât de mare țin să vă mulțumesc. Și vă aștept cu feedback 😊.

PS: Cei care nu ați făcut TESTUL de lunea trecută, intrați AICI 😉.

Articolul precedent CU BICICLETA | Reguli de bune maniere pentru pietoni
Articolul următor La plimbare prin Stuttgart: Festivalul Berii
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

14 COMENTARII

  1. Am greșit câteva întrebări, însă mi-a plăcut întrebarea cu păduchii (la care, da, am răspuns greșit). Aș dori să o văd la următorul concurs de directori școlari, lângă sau în loc de întrebarea cu privire la ce are măgarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!