“Lasă-te așa cum te-a dat Dumnezeu” îmi scria cineva serile trecute 🤗. Sau dacă e să traduc într-un mod poetic, “Rămâi așa cum te-a ~țesut~ El” 😁. Ideea e următoarea: indiferent de ce categorie de oameni mă citește, eu doresc să rămân în zona mea. Știu că nu pot să plac tuturor, nici nu vreau să încerc asta (ar însemna să mă las de scris sau de orice alt proiect am în minte 😅), însă iau toate feedback-urile venite de la voi, cititorii mei, care nu sunteți mulți, dar nenumărați, zic acum inspirându-mă puțin de la Nichita Stănescu, ce spunea asta despre prietenii. Le iau pe toate, le încapsulez și le folosesc în anumite texte/teste. Mă ajutați enorm în toată munca mea și sper să fiți aici și când voi porni vlogul. Enjoy the test! 😊

PS: Nu e chiar unul ușor, dar la patru-cinci întrebări ar trebui să fiți siguri de răspunsuri. Restul a fost luat din Ghidul de cultură generală de la Britannica, așa că s-ar putea să nu vă iasă. Și eu am cam bâjbâit la ele, ce-i drept, dar am rămas cu ceva nou când am pregătit testul de azi 😁. 

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

14 COMENTARII

  1. 9/10 mi se pare binișor pentru cineva care a absolvit o facultate de profil realist,caracterizată de fetele de la „filo”ca, plina de studenți care nu știu să se exprime.
    E drept că nu se refereau la mine. Eu aveam o prietenă de la „ele”.

LĂSAȚI UN MESAJ