Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Tinder nu înseamnă doar „fuck body”

Tinder nu înseamnă doar „fuck body”

0
Tinder nu înseamnă doar „fuck body”

 

V-am spus că scriu de cele mai multe ori din propriile experienţe. Sau ale celor pe care îi cunosc. Aşasar, ca toate articolele de pe blog, şi acesta este real. Să răspund curiozităţii voastre, da, am avut aplicaţia Tinder pe telefon. N-a durat decât o săptămână, ce-i drept, fix o săptămână, fără o zi în plus sau în minus, dar am făcut-o şi eu pe-asta, după ce tot auzisem atâtea poveşti.

Dansatorul, motociclistul şi corporatistul

Când am descărcat Tinder, m-am amuzat grozav. Atâţia bărbaţi la un loc nu mai văzusem şi mi-am zis că într-adevăr ai de unde alege :D. M-a cam enervat în primă fază, nu pricepeam eu care e treaba cu Like şi cu Match, dar în scurt timp m-am lămurit. Am dat Like doar câtorva persoane. În primul rând, acelora care aveau poze, evident, pentru că erau şi unii care puneau la profil tot felul de mesaje idioate în loc de figura lor, acelora care nu aveau prea multe selfie-uri, acelora care nu aveau poze făcute în glindă sau la sală, acelora care nu aveau un conţinut sexual explicit (deşi nu am exclus sexul din toată nebunia asta), acelor bărbaţi care mi-au inspirat ceva, care m-au făcut curioasă. De raspuns, le-am răspuns doar acelora care au fost glumeţi, care ştiau să scrie corect gramatical, care aveau puţin umor.

De întâlnit, m-am întâlnit cu trei: primul a fost pentru că ştia să danseze Kizomba, iar eu voiam să văd cum mă descurc la acest tip de dans, care m-a pasionat încă de când i-am urmărit pe Felicien şi pe Isabelle, cu al lor „Soha mil pasos„; al doilea pentru că avea motocicletă, iar una dintre dorinţele mele era să mă plimbe un bărbat cu acest vehicul pe două roţi, înnebunită fiind după adrenalină şi vrând să simt motorul acela puternic, având curajul să mă ridic în spatele lui, cu mâinile întinse în laterale, lăsând vântul să-şi facă treaba; al treilea… nu ştiu sigur, cred că doar pentru că mi-a plăcut cum vorbeşte, un tip isteţ, pe care voiam să-l conving să scrie articole pe blogul meu.

actress-dancing-bollywood-anushka-sharma-movie-stills-ricky-indian-girls-bollywood-actress-models-background-218550

De ce nu s-a înfiript nimic cu niciunul?

Dansatorul este un tip foarte de treabă, cred că şi cuminte, poate prea cuminte pentru mine, s-a comportat atât de galant, de finuţ, de modest. Chiar drăguţ, serios. Cel mai drăguţ dintre cei trei, aş spune. Dar nu am simţit chimie, nu a fost acel ceva între noi.

Motociclistul… Pot zice că m-a atras puţin, dar nu în mod deosebit. Era drăguţ şi el, poate un pic înspăimântător, avea ceva în privire, mai ales culoarea ochilor, de un verde-portocaliu, nici nu pot descrie.  Când am mers în Piaţa Victoriei şi am văzut toţi motocicliştii aceia, admirându-şi vehiculele pe două roţi, am zis că în niciun caz nu m-aş putea acomoda cu lumea lui. Iar când am început să vorbim mai multe, la o a doua întâlnire, şi s-a apucat să-mi spună că el considera toate femeile nişte curve şi că fosta a fost una dintre cele mai mari curve pe care le-a cuoscut pentru că aia a întâlnit pe altul şi s-a combinat cu el, clar, am zis că omul e frustrat, puţin sărit de pe fix şi chiar cred că îi lipsesc nişte doage, dacă îi spune unei femei lucrurile astea, fără ca măcar să o cunoască puţin.

Corporatistul, sau mai bine zis angajatul la stat, căci nu mai lucra în multinaţională, mi-a plăcut, cum spuneam, pentru că îmi părea un tip smart. Însă avea o problemă: o ţinea una şi bună că nu-i plac femeile materialiste şi care se aşteaptă ca bărbatul să plătească consumaţia atunci când sunt invitate în oraş. Însă ce m-a deranjat cel mai tare a fost lipsa lui de diplomaţie când m-a întrebat cum mă descurc cu banii. Şi a mai intrat cu bocancii în viaţa mea, spunându-mi că e curios ce anume îmi place şi ştiu să fac cel mai bine, pentru că i se pare că am prea multă activitate, fac prea multe lucruri şi el nu înţelege cum combin toate acestea, şi că acum, că sunt corporatistă şi eu, nu voi mai avea timp de mine deloc, şi OMG, am zis OK, merci, pa-pa. Mă rog, nu chiar aşa, dar după ce am stat în parc vreo oră de vorbă, nu a mai existat nicio altă întâlnire.

Prin urmare, Tinder nu înseamnă doar „fuck body”, cum spuneam şi în titlu. Sigur că este opţiunea fiecăruia pentru ce alege să intre aici. Mie îmi par ciudaţi bărbaţii care îşi fac cont (ce ipocrit sună asta, în condiţiile în care chiar şi eu am intrat aici, nu? :D). În fine, voiam să vă povestesc altceva legat de Tinder, însă m-am lungit cu postarea scriind despre cele trei şi ultime experienţe ale mele prin această aplicaţie. Următorul articol va conţine ceva mai generalist :D.

Articolul precedent Piramida nevoilor sau cum să-ți cunoști prioritățile
Articolul următor Cum să ai un păr sănătos natural. Cinci alimente care fac diferența
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!