Acasă Descopera Cultura generala TOP hoteluri avantajoase, drăguțe și ieftine din Europa

TOP hoteluri avantajoase, drăguțe și ieftine din Europa

1
TOP hoteluri avantajoase, drăguțe și ieftine din Europa
Sursa foto: wikimedia.org

TOP hoteluri avantajoase. Căutam un hotel în Bari, vreau să vizitez minunăția de orășel Alberobello și vreau să mă cazez în Bari, cu ocazia asta pot să îl și vizitez.

Și uite așa, aruncându-mi ochii după locații drăguțe și cu preț modest, am dat peste niște hoteluri cu….destule stele și bani puțini. Nu intenționez să le calc pragul, doar vi le expun, poate cine știe…

Hotel Des Trois Couronnes (Vevey, Elveția)

Sursa foto: wikimedia.org

Situat în capătul de est al lacului Geneva, cldirea are o arhitectură Belle Epoque, care găzduiește hotelul inaugurat încă din 1842. Îți oferă tot ce îți poți imagina în materie de răsfăț și estetică. Fiecare cameră este decorată induvidual, cele mai multe având balcon propriu, de unde te poți bucura de priveșiștea Alpilor.

40 Winks (Londra, Anglia)

Shootingurile de modă, apariții în cele mai sofisticate reviste de profil, evenimente hype, cam așa s-ar descrie mini-hotelul boutique, care a creat multă vâlvă în peisajul londonez. Designerul David Carter a redecoract vechia clădire, constuită în timpul reginei Anne, cu lux, glamour și un dezvoltat simț al umorului. Creat special pentru weekenduri romantice, vernisaje sau expoziții, la prețuri moderate.

Four Seasons Hotel George V (Paris, Franța)

Sursa foto: fourseasons.com

Este unul dintre acele locuri de poveste pe care le asociez cu…Parisul, un oraș de poveste, pentru mulți dintre noi, nu și pentru mine. Clădire impresionantă, tipic pariziană, se află în propierea celebrului Champs-Elysees, iar eleganța locului te trmite cu gândul direct la un film retro. În plus, seara te poți răsfăța cu o cină romantică în cea mai exclusivistă „sufragerie” a restaurantului „Le Cinq”, cu două stele Michelin.

Mandarin Oriental (Barcelona, Spania)

Sursa foto: squarespace.com

Vă propun din Barcelona, că tot o invadăm în fiecare an, cel puțin o dată, Mandarin Oriental. Cum spuneam, este tot ce îți trebuie pentru o escapadă turistică. Este amplasat pe celebra Passeing de Gracia și ajută mult, pentru că ești foarte aproape de cele mai importante atracții turistice din Barcelona. Te poți plimba la pas de la celebra Casa Batllo a lui Gaudi, la Sagrada Familia și…tot așa. Și unde mai pui că și prețurile sunt bune, pentru orice buzunar, în jur de 30 de euro pe noapte, camera dublă. Nu știu dacă pe voi v-am convins, dar dacă oamenii care au fost acolo nu mint, eu chiar o să optez pentru Mandarin, atunci când va fi cazul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!