Roxana Branisteanu
Roxana Branisteanu

Libris celebrează începerea noului an școlar cu o surpriză atât pentru copii, cât și pentru părinți. ORICE comandă făcută pe acest site în perioada 10-15 septembrie 2019 beneficiază de transport GRATUIT.

Transport GRATUIT pe Libris la ORICE comandă

Cel mai important este că avem de unde alege. Sunt peste 39.000 de cărți în limba română și alte 129.000 de mii în limba engleză. Însă cea mai bună parte este că mai bine de jumătate dintre aceste cărți sunt la REDUCERE.

 VEZI AICI CĂRȚILE DISPONIBILE PENTRU TRANSPORT GRATUIT PE LIBRIS 

libris.ro Pentru mine, acesta e marele avantaj al Libris în fața Elefant. Toată lumea are șansa de a beneficia de cultură la preț redus. Știu că mulți oamenii se bucură atunci când beneficiază de transport gratuit, mai ales că nu au un buget mai mare de 20-25 RON pentru a-și cumpăra cărți într-o anumită lună.

Spor la cumpărături!

Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here