Acasă Moda Uite cum să asortezi corect culorile

Uite cum să asortezi corect culorile

0
Uite cum să asortezi corect culorile
sursa foto: observatorbn.ro

Toamna aceasta este potrivită pentru încercări îndrăznețe în materie de culori. Nu te sfii să ieși din casă așa cum îți dorești tu, iar eu îți voi oferi mici ponturi în ceea ce privește mixajul de culori pe care îl poți face într-o zi de toamnă.

Negrul nu merge cu orice

Dacă încă ești de părere că negrul se potrivește cu orice, este timpul să îți schimbi viziunea, despre această nonculoare. Chiar dacă pare foarte ușor de asortat, negrul este un ton extrem de greu de asortat. Combinația de negru cu roșu este una foarte greu de controlat așa încât să nu pară prăfuită. Printre cele mai actuale îmbinări de nuanțe întâlnim negrul combinat cu tonuri de nisipiu, alb, argintiu și auriu.

Trebuie să știi că Pantone stabilește culoarea anului și combinațiile cele mai potrivite în funcție de foarte multe criterii.

Iată mixurile cu care nu poți da greș

Rozul pudră se potrivește de minune cu bleu ciel, pe când, nuanța asemănătoare a aceleiași culori, piersica, se potrivește cu griul liliac. Belu ciel, se mai combină foarte armonios cu galbenul muștar. Un al ton de albastru, cel marin, pune foarte bine în lumină o ținută dacă alături i se adaugă o notă de cafea cu lapte, care la rândul său se mai îmbină, într-o combinație curajoasă, cu verdele smarald sau cu rozul pudră. Roșul clasic împreună cu albastrul fac un serviciu oricărei femei, arătând bine pe toate tipurile de combinații de materiale. Alături de galben pal trebuie să pui o nuanță de albastru cobalt pentru a contrasta frumos ambele culori într-un oximoron vestimentar. Eu nu mă feresc nici de combinații mai nonconformiste, cum ar fi roșu aprins alături de fucsia sau coral alături de turcoaz. O ținută reușită nu trebuie să aibă mai mult de 3 culori, excluzând albul, negrul și griul, care sunt nonculori.

Un mic pont: nu te feri niciodată să porți nuanțe de verde, chiar dacă ți se pare că nu te avantajează, verdele prinde bine pe oricine și este cea mai odihnitoare culoare pentru ochiul uman!

Toamna asta îndrăznește mai mult! Fii frumoasă!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!