Acasă Arhiva Unde ești copilărie, cu inocența ta cu tot?

Unde ești copilărie, cu inocența ta cu tot?

0
Unde ești copilărie, cu inocența ta cu tot?

Da, da, știu că nu așa a zis Eminescu, am modificat puțin. Să zicem că „Unde ești copilărie, cu inocența ta cu tot?” este varianta mea inspirată de la Eminescu, dar cred ca de 1 iunie toți merităm să uităm de grijile cotidiene, de job, facturi și alte responsabilități ale adulților și să ne chemăm sufletul de copil care sălășluiște în fiecare dintre noi, dar pe care îl lăsăm ascuns într-un colț, căci adulții trebuie să fie serioși.

Îmi este dor, copilăria este tot ceea ce înseamnă lipsă de griji, puritate, inocență, voie bună și perioada în care supărarea nu își găsea locul. Poate numai când făceam vreo boacănă și eram certată de cei marix

Astăzi este despre cum fiecare merită să se bucure de ceea ce îi face fericiți pe cei mici. Ne punem haine confortabile și mergem să ne bucurăm de o înghețată cu cât mai multe cupe sau, dacă vrei să retrăiești complet copilăria, poți să mergi să cumperi o înghețată cremoasă la cornet, din aceea jumătate vanilie si jumătate ciocolată.

1 iunie poate fi un prilej bun să îl citești sau recitești pe Creangă cu amintirile sale sau chiar să te uiți la Tom și Jerry, care încă mai au priză la publicul pișcoțeilor (unele lucruri, oricât ar fi de vechi, pur și simplu nu se demodează). Dacă ești fan, poți înălța zmeie sau poți face baloane de săpun, orice îți e permis, este ziua ta, COPILE!

Până atunci, eu vă las, astăzi merg în parc, să îmi iau o vată pe băț, fie, chiar două, orice îmi este permis pentru că astăzi sunt copil, nu adult! Dacă mă gândesc mai bine, sper să găsesc câțiva prieteni să ne jucăm ȘOTRON sau „de-a v-ați ascunselea”, văd eu.

Sper ca cel puțin de 1 iunie să uităm că am crescut și că avem responsabilități care ne apasă pe umeri, să nu uităm că cel mai frumos lucru care ne este dăruit este o nouă zi, să ne facem demni de acest lucru și să îl sărbătorim, cel puțin cu prilejul acestei zile. Și ce poate fi mai frumos când primești ceva? Normal, să îi dăruiești sufletului tău reîntoarcerea la inocență, să râdem și să fim prieteni cu toții .

PS: Cine se bagă, cine vrea ca astăzi, să fie copil împreună cu mine? Cine vrea să vină la joacă? Dau eu startul!

Autor: Anonim 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!