Acasă Educatie Descopera VLOG | Test de cultură generală din literatura română

VLOG | Test de cultură generală din literatura română

3
VLOG | Test de cultură generală din literatura română

Literatura este expresia vieții unei nații. Așa spunea Alecu Russo. Pentru a înțelege marile mistere ale unei țări, avem nevoie de scriitori. Ei duc mai departe vestea locului în care s-au născut. Cu ei ne mândrim, pe ei îi citim și sigur toți ne regăsim în operele lor.

Nu știu cum reacționați voi la schimbări, sper că tot la fel de bine ca mine. În vlogul de astăzi vin cu un test de cultură generală unde am să vă rog să răspundeți în minte (sau cu voce tare) la întrebări/descriere pentru că la final primiți răspunsurile. Toate fac parte din literatura română, îndeosebi din ce am învățat cu toții la școală. De asemenea, vă invit să lăsați un comentariu mai jos dacă v-a plăcut acest video și dacă vreți să vedeți altele asemănătoare pe viitor. 

Să avem o zi de luni fără nervi 😜!

Articolul precedent Filmul de weekend: Vacanța
Articolul următor RECENZIE: Cine mi-a luat cașcavalul?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!