Vreau o schimbare!

6
Vreau o schimbare!

cal

Sincer, nu ştiu ce se întâmplă cu timpul. Nu prea mai am noţiunea lui. Zilele, orele, minutele, secundele se revarsă în jurul meu cu repeziciune. Nici nu mă mai uit la ceasul de la mână. Pentru că, atunci când o fac, nu-mi vine să cred cât de repede se scurge timpul. Acum e 8 dimineaţa şi sunt în metrou, iar mai târziu văd că e 8 seara, aflându-mă în acelaşi metrou, în drum spre casă, fără pic de vlagă. Simt că nu mai am timp pentru mine şi asta nu-mi place. Vreau să revin la stilul de viaţă de dinainte, să merg la teatru, să mă plimb cu rolele, să citesc o carte, tolănită în iarbă, pe marginea Herăstrăului…a venit vara, ce naiba e monotonia asta? Adică e chiar unul din cele mai urâte lucruri, ce dă cea mai urâtă stare. Mereu m-am ferit de asta. Şi acum, că mă aflu în situaţia asta, nu ştiu ce schimbări să fac. Ok, ce-i drept, am două job-uri, dar niciunul din ele nu-mi displace. So…what can I do?!
Articolul precedent Cum te numeşti, domnule?
Articolul următor Povestea unei prietenii…
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

6 COMENTARII

  1. stai linistit, nu ma dau inlaturi de la distractie…chiar noaptea trecuta am iesit, insa organismul meu nu mai rezista ca la 16 ani; dupa o noapte pierduta am nevoie de o saptamana sa ma refac

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!