Roxana Branisteanu reduceri carti joi
Roxana Branisteanu reduceri carti joi

Librăriile online celebrează Ziua Internațională a Cărții așa cum se cuvine. Avem reduceri peste tot, iar unele titluri le putem găsi la prețuri extrem de avantajoase. 

Elefant are reduceri de până la 70% azi la o mulțime de titluri disponibile în ofertă. Practic, din ce am reușit să văd, nu cred că există carte în oferta Elefant care să nu beneficieze de reducere, oricât de mică, în această zi.

 VEZI AICI REDUCERILE DE JOI PE ELEFANT 

Libris are la rândul său o mulțime de oferte, dar și un mesaj puternic: 10% din totalul banilor încasați pe comenzile de astăzi vor fi distribuți către Fondul pentru Spitale și Salvați Copiii. Cât despre cărți, avem reduceri în funcție de editură, mai mici sau mai mari, dar aproape toate atractive.

 VEZI AICI REDUCERILE DE JOI PE LIBRIS 

Pe Cărturești nu am găsit ofertă specială pentru această zi, dar am dat peste categoria Lichidări de stoc, acolo unde avem prețuri tentante la diverse titluri.

 VEZI AICI REDUCERILE DE JOI PE CĂRTUREȘTI 

Spor la cumpărături!

Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here