Acasă Arhiva Ziua Internațională a Cărții vine cu reduceri! Ce oferte sunt acum pe Libris și Elefant

Ziua Internațională a Cărții vine cu reduceri! Ce oferte sunt acum pe Libris și Elefant

0
Ziua Internațională a Cărții vine cu reduceri! Ce oferte sunt acum pe Libris și Elefant
Roxana Branisteanu reduceri carti joi

Librăriile online celebrează Ziua Internațională a Cărții așa cum se cuvine. Avem reduceri peste tot, iar unele titluri le putem găsi la prețuri extrem de avantajoase. 

Elefant are reduceri de până la 70% azi la o mulțime de titluri disponibile în ofertă. Practic, din ce am reușit să văd, nu cred că există carte în oferta Elefant care să nu beneficieze de reducere, oricât de mică, în această zi.

 VEZI AICI REDUCERILE DE JOI PE ELEFANT 

Libris are la rândul său o mulțime de oferte, dar și un mesaj puternic: 10% din totalul banilor încasați pe comenzile de astăzi vor fi distribuți către Fondul pentru Spitale și Salvați Copiii. Cât despre cărți, avem reduceri în funcție de editură, mai mici sau mai mari, dar aproape toate atractive.

 VEZI AICI REDUCERILE DE JOI PE LIBRIS 

Pe Cărturești nu am găsit ofertă specială pentru această zi, dar am dat peste categoria Lichidări de stoc, acolo unde avem prețuri tentante la diverse titluri.

 VEZI AICI REDUCERILE DE JOI PE CĂRTUREȘTI 

Spor la cumpărături!

Articolul precedent Pe meleaguri românești: Ce putem vizita când mergem în Cluj?
Articolul următor Jurnal de călătorie: ce mi-a plăcut în Amsterdam și ce poți vizita
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!