AcasăLifestyle30 august 1972. Cameron Diaz, blonda mea preferată

30 august 1972. Cameron Diaz, blonda mea preferată

Published on

spot_img

Multă vreme am avut ceva cu blondele. Nu mi-a făcut niciuna nimic. Absolut nimic. Nu mi-a luat bărbatul, nu mi-a trădat încrederea (cel puțin nu la fel cum s-a întâmplat cu o fostă prietenă brunetă, spre exemplu), nu m-a furat, nu m-a blestemat (sper 🙃). Nu avea legătură neapărat cu ce culoare are femeia la păr. Pur și simplu, nu-mi plăceau blondele. Nici azi nu-mi place blondul acela auriu, precum nici cel spălăcit. Însă azi înțeleg că este irelevant că o femeie s-a născut blondă sau se vopsește astfel. Am întâlnit blonde foarte frumoase și, totodată, deștepte. Astfel am început, de ceva vreme, să las deoparte prejudecățile.

Astăzi scriu despre una dintre cele mai frumoase actrițe, cea pe care o folosesc, uneori, în articolele mele de gramatică, punând poza ei la profil. Uitați AICI. Ea la tablă, în filmul “Bad teacher”. Cameron Michelle Diaz, una dintre cele mai talentate și amuzante actrițe de la Hollywood, arată, la 46 de ani, mai bine decât puștoaicele de 20 de ani. Haideți să ne reamintim puțin povestea ei.

Mama agent de import-export, iar tatăl fost angajat la o companie petroliera. S-a născut la San Diego, California, iar la vârsta de 16 ani a plecat de acasă, începând să colinde prin lume. A vizitat Japonia, Australia, Mexicul, Marocul, Parisul. S-a întors în California la 21 de ani.

Cei mai mulți dintre noi o știm din “Îngerii lui Charlie” și “Masca”, unde a jucat demențial. Adevărul e că ce-i al ei, e al ei. Are un șarm și o frumusețe aparte. Lucrul acesta e foarte important: a reușit să se remarce nu doar prin fizic, care este ajutător în lumea cinematografiei, ci și prin talent. Dintr-un film cu subiect banal, Diaz poate face una dintre cele spumoase comedii.

Când ești vedetă, trebuie să te obișnuiești cu faptul că viața ta minunată și palpitantă va fi supusă presei. Iar după ce aduni o avere estimată pe la vreo 140 de milionae de dolari nu te poate durea decât la bască, cum s-ar zice. Așa că frumoasa și talentata actriță a ieșit din lumea cinematografică, spunând că vrea să se dedice mai mult vieții de familie. Din 2015 este căsătorită cu solistul trupei rock Good Charlotte, Benji Madden, iar de curând a declarat că își dorește și un copil. La început mi s-a părut că nu se potrivesc de nicio culoare. Ea este atât de finuță, de sexi, el… na, rocker, tatuat din cap până-n picioare și îmbrăcat numai în pantaloni de piele și veste cu tricou :). Însă dragostea nu ține cont de astfel de aspecte, te bucuri de afecțiunea și de tandrețea oferite de omul de lângă tine. Iar azi par să fie la fel de fericiți ca la început.

Filmele în care a jucat: The Last Supper, She’s the One, Feeling Minnesota, Head Above Water, Keys to Tulsa, My Best Friend’s Wedding și multe altele.

Ultimele Articole

YARD SALE iCarte, iParte aduce scriitori și expozanți împreună

YARD SALE iCarte, iParte vine la voi în scurt timp, aducând scriitori, cititori și...

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

More like this

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...

Test de CULTURĂ GENERALĂ | Faci 10/10?

Săptămâna nu ar putea începe mai bine și mai plăcut fără un test de...

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă

Asediul nesfârșit al generalului Cultură 👩🏻‍🎨 a luat sfârșit. Dar n-ați scăpat. Lansez un...
error: Content is protected !!