Acasă Descopera Cultura generala Test de CULTURĂ GENERALĂ: Cât de mult ți-a plăcut Mihai Eminescu?

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Cât de mult ți-a plăcut Mihai Eminescu?

6
Test de CULTURĂ GENERALĂ: Cât de mult ți-a plăcut Mihai Eminescu?
Processed with VSCO with fn16 preset

Nu, nu suntem în ianuarie, pe 15. Nu avem nevoie de motive pentru a ne aminti de marele poet și jurnalist, a cărui creaţie are o valoare universală inestimabilă. Bănuiesc că și voi aveți în bibliotecă cel puțin o carte care să-i conțină versurile. Eu am dat peste una zilele trecute, când ștergeam praful :D. Și, ca de fiecare dată când mă apuc de curățenie și mi se opresc ochii pe o carte, nu mă pot abține să nu încep să o răsfoiesc. Trebuia să-mi termin treaba într-o oră, așa aproximasem. M-am întins cu o jumătate de oră. Dar așa e cu Eminescu. Nu poți să sari rapid la altceva când dai cu ochii de el :).

”Citește! Citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei și imagini, din care vei întocmi înțelesul și filosofia vieții”

PS: Dacă ai ratat testul de istorie de lunea trecută, intră AICI.

Articolul precedent Filmul de weekend: Strania poveste a lui Benjamin Button
Articolul următor Cu drag! (de România)
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!