Acasă Lifestyle Vrăjeala e mișto. Dar plicitisește rapid.

Vrăjeala e mișto. Dar plicitisește rapid.

0
Vrăjeala e mișto. Dar plicitisește rapid.

E mișto să flirtezi în mesaje. E chiar mai la îndemână. Am mai spus asta pe-aici, pe undeva: bărbații nu stau în șir indian la ușa mea. Și pentru că statusul meu pe Facebook este ”single”, iar întâmplarea face să fiu și frumușică ☺, mi se scrie și mie destul de des. Cu toate că spuneam AICI că nu dau curs întâlnirilor cu bărbați cunoscuți în mediul online, nu înseamnă că mă cred acum femeia de neclintit. De fapt, nici nu sunt astfel, deși mi se spune de multe ori. Sunt sensibilă, îmi plac alinturile și îmi place să fiu flatată. Mă deranjează unii-alții, că na, complimentele ce dau în pupincureală sunt enervante.

Dar sunt femeie. Și îmi place și mie să fiu “vânată”. Și să stau la vrăjeală. Adică să fac caterincă. Să răspund glumelor. Să mă fac că sunt mega-extaziată de convorbire. Nu sunt o prefăcută, dar nici nu e ca și cum mi-ar scrie cineva ceva ce n-am mai auzit în viața mea. Cum spuneam, vrăjeala e mișto și-mi place. Însă până la un anumit punct. De la un punct încolo, plictisește grav. Nu neapărat că plictisește, dar dispare cheful.

Emoțiile se simt în real life, nu virtual, nu în scris. E mai dulce roșitul decât honey pe messenger :). Emoția, stânjeneala, fâstâceala, zăpăceala, intimidarea… cum ai putea simți toate astea prin mesaje? Cum ai putea să vezi valurile de roșeață ce cuprind obrajii și urechile? 🙂 Mesaje pe Facebook poate să dea oricine. De sunat și de văzut… nu au toți privilegiul ăsta 😎.

The eyes, chicco, the eyes! Dacă nu îi vezi, cum să te-ndrăgostești? 😁

Articolul precedent Nebuna de pe scara mea. Episodul doi
Articolul următor Feminismul de odinioară și feministele de azi
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!