Acasă Member Directory

Member Directory

Sunt o mare visătoare care mai mult face decât visează, așadar o combinație destul de periculoasă când vine vorba de schimbări, proiecte, pasiuni și acțiuni. Pentru unii pot însemna un haos, dar și un model de ambiție și de voință. De aici poate radicalele schimbări făcute pe plan profesional de-a lungul timpului. Chiar dacă am ținut mereu să am o carieră stabilă pe un post cu un nume greu de pronunțat, nu am putut să mă limitez la monotonia unei meserii 9 – 17. Așa am ajuns să duc pasiunea mea pentru fitness la un alt nivel, abandonând o vreme viața de birou pentru cea în sală. Le-am făcut și împreună, le-am făcut și separat, am făcut cursuri de toate felurile de la practica mindfulness până la arta negocierii în afaceri. Cei mai apropiați știu toate astea despre mine așa că nu cred că mai are rost să spun cu ce reacții m-am ales când au aflat că tocmai am publicat o carte.

Wife & daughter. Coffee addict. Traveler. Blood donor. ECO Volunteer. Book lover.
Mi-am descoperit pasiunea pentru citit la 16 ani când tata mi-a dat să citesc pentru prima data un roman polițist, iar de atunci citesc cât de mult pot. Prin intermediul cărților pot să călătoresc în trecut, pot să devin o altă persoană, pot să trăiesc prin intermediul personajelor.
Iubesc să călătoresc, să cunosc locuri și persoane noi. De fiecare dată când reușesc să văd un loc nou, simt că mi se deschid noi orizonturi.

Pentru mulți cititori, lectura este o formă de escapism. Pentru mine, dimpotrivă, are menirea de a sculpta înfățișarea realității. Nu cunosc formă mai autentică a realului decât cea redată de cărți. Prin citit creez legătură cu cine sunt și cine îmi doresc să fiu, cu ceilalți - prin cele împărtășite prin scris -, cu mediul în care îmi duc traiul zi de zi.

În momentul în care mi s-a aprins luminiţa spre lectură, nu exista nimic altceva decât lumea în care m-am transpus. De aceea poate sunt cu capul în nori, sau undeva sub pământ, dar întotdeauna mă voi surprinde prinsă într-o lume pe care nu o am aici.
Însă prefer pisicile.

De ce ii place Feliciei sa scrie si sa citeasca? Raspuns: cele doua pentru mine au ceva magic in comun - cuvintele! Ce reprezinta cititul pentru mine?
Este fereastra catre alte taramuri, alte epoci, alt gen de oameni! Este stimulatorul de emotii si proiectantul de imagini multiple. Si, cel mai important, cred ca cititul este catalizator unei societatii mai bune, mai frumoase si mai empatice. De ce imi place sa scriu? Scrisul, intr-un fel sau altul, este ca o persoana draga, ma face fericita. Cred ca este forma mea de manifest atunci cand ma apasa ceva si modul meu de a-i face pe ceilalti sa priveasca lucrurile si prin ochii mei.

Iubesc să citesc de când am învăţat cum să o fac. Cărţile mi-au dat libertatea de a cunoaște, de a alege, a-mi forma propriile păreri şi de a le argumenta. Mi-au dat puterea de a-i înţelege şi accepta pe ceilalţi dar mai ales pe mine însămi.

M-au învăţat să iubesc viaţa şi tot ce îmi oferă ea, să mă simt norocoasă că sunt aici, acum, să profit la maxim de fiecare moment, să iubesc călătoriile şi arta, adrenalina şi sportul, să am grijă de corpul, mintea şi sufletul meu, să simt mai mult decât înainte şi să-mi accept acele sentimente neînţelese pe care le reprimăm.

Cărţile m-au ajutat să înţeleg că prea mult din ceva înseamnă prea puţin din altceva. Prin intermediul lor m-am găsit echilibrul și vă doresc același lucru.

error: Content is protected !!