Acasă Carti Carti dezvoltare personala Trei modalități simple pentru a-ți crește rapid încrederea

Trei modalități simple pentru a-ți crește rapid încrederea

0
Trei modalități simple pentru a-ți crește rapid încrederea
O femeie lipsită de încrederea în sine cu greu poate face față în societatea actuală, în care laudele, dar, mai ales, criticile sunt prezente sub orice formă și își fac apariția instant, fără o judecată echilibrată în prealabil din partea celor care le afirmă.
 
Chiar dacă ești de fel genul de femeie cu o atitudine pozitivă, cu siguranță te-ai aflat măcar o dată în viață într-o postură dificilă, din care ți-a fost greu să ieși. Îți prezint în continuare trei modalități rapide prin care poți dobândi sau redobândi încrederea în propriile forțe.

1. Acționează!

Celebrul jurnalist american Bernard Shaw ne spune că «Primul pas pentru a nu fi nefericit este să nu ai timp să te gândeşti la nefericire»Este exact ce ai nevoie dacă treci printr-o perioadă complicată din viața ta. Poate că la început îți va fi un pic mai dificil, însă, odată ce îți vei intra în ritm, îți vei controla gândurile cu ușurință datorită activităților pe care le întreprinzi zilnic. Dacă ai un job care necesită statul la birou, „antrenează-ți” mintea să fie productivă. Cum începi? Stabilește-ți câteva obiective mici, pe care le poți îndeplini, pentru ca apoi să crești nivelul dificultății acestora.

2. Aleargă!

Atât de simplu. Este cel mai vechi sport din istoria omenirii, iar beneficiile sale sunt multiple. Nu doar că vei fi într-o formă fizică de invidiat, însă vei câștiga și din punct de vedere mental. Este dovedit științific faptul că jogging-ul servește la eliberarea de endorfine, supranumite „moleculele fericirii”. Ce sunt endorfinele? Substanțe produse de creier, care ajută la îndepărtarea durerii de orice fel, fizice ori psihice. Așa că nu mai sta și-ți plânge de milă în casă, începe-ți fiecare dimineață cu o jumătate de oră de alergare ușoară și, la final, vei observa că ai o cu totul altă perspectivă asupra lucrurilor care te apăsau.

3. Ajută!

Nu ești singura din lumea asta care are nevoie de sprijin. Problemele tale actuale pot păli în comparație cu cele ale altor oameni. Oferă și ți se va da! Cu siguranță nu te vei simți mai rău sprijinind persoanele aflate în imposibilitatea de a se ajuta singure. Stima de sine îți va crește, la fel și capacitatea ta de a diferenția lucrurile nesemnificative, de cele cu adevărat importante. Fii motivul pentru care cineva zâmbește astăzi!
 
Sursa foto: on.e2e.com
Articolul precedent Cum să ai un păr sănătos natural. Cinci alimente care fac diferența
Articolul următor TOP 10 ţări de vizitat măcar o dată în viaţă. O vacanţă pe an (I)
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!